Simona s partnerom.Instagram/Simona Salatova
StoryEditor

Simona Salátová: Z priateľov s výhodami sa stali snúbenci. Toto s ňou jej partner odmieta robiť

11.11.2023, 08:00
Celebrity

Simona Salátová (29) je jedna z našich najlepších komičiek. Je úspešná a spokojná nie len v pracovnom, ale aj v súkromnom živote. Jej životným partnerom, s ktorým je aj zasnúbená je Joe Trendy (34). Prekvapí vás, ako dvojica spolu funguje a ako to majú u nich doma podelené.

Simona a Teo tvoria stabilný pár. A hoci nedávno kúpili svoj prvý byt a plánujú spoločnú budúcnosť, financie má každý svoje. Na kontrolu výdavkov dokonca používajú aplikáciu.

Financie pod kontrolou

Nie je nič výnimočné, že partneri majú oddelené účty a každý má pod kontrolou svoje vlastné financie. Funguje to takto aj v mnohých manželstvách, kde okrem hypotéky na byt a bežných výdavkov sú aj deti a náklady spojené práve s nimi. Inak tomu nie je ani v prípade známej komičky Simony a jej partnera Tea. Aby mali svoje financie po kontrolou a vedeli, kto koľko na čo prispel, používajú dokonca zdieľanú aplikáciu. Tá im umožňuje mať dostatočný prehľad o tom, kto na čo peniaze minul a čím prispel do spoločnej domácnosti. Simona v rozhovore v relácii Real Talk uvádza, že s nápadom prišiel práve jej snúbenec. A to zrejme kvôli jej bohémskemu životnému štýlu. Síce nie je márnotratná a na oblečenie či materiálne veci veľa nemíňa, predsa len má pre niečo slabosť: „Problém je to, že my, teda hlavne ja mám rada taký bohémsky život, čo znamená, že nie v tom, že by som si nejako veľa toho kupovala, ja práveže šetrím na oblečení a míňam na káve. A na týchto posedeniach.“ Simona by najradšej každú návštevu obchodu spojila aj s posedením na kávičke, čo v dnešnej dobe a pri cenách kávy nie je práve lacný špás. Najmä, ak si ho vo dvojici, prípadne v trojici chcete užiť niekoľkokrát do týždňa. „Keď si sadneš do kaviarne, už je to desať eur a vlastne keď to spravíš dvakrát už je to dvadsať eur, keď to potom spravíš sedemkrát týždenne, to je dosť veľa eur.“ Simona však musí na kávu chodiť sama, pretože známy komik s ňou už v týchto frekvenciách na kávu odmieta chodiť. Práve preto ho „obviňuje“ z toho, že možno to bol dôvod, prečo ju prinútil založiť si spomínanú aplikáciu.

Z kamarátov s benefitmi snúbenci

Simona a Teo boli kolegami ešte z čias, keď bola Simona vydatá. No ani vo sne by jej nenapadlo, že by s ním mohla niekedy tvoriť pár: „On sa mi zdal úplne taký namyslený, arogantný hajzel, vôbec mi neprišiel ani vtipný ani nič. Až po čase, keď som akože počúvala jeho vtipy, tak som sa začala tak dosť smiať na jeho humore, ale bol to stále iba kolega.“ Až neskôr, keď už bola Simona rozvedená si k sebe našli cestu. S humorom sebe vlastným známa komička prirovnáva ich vzťah ku komárovi: „Ja to vždy tak hovorím, že my sme ako keby začiatok vzťahu mali ako komár a jeho hostiteľ, hej? Že on prišiel vždy v noci, nacical sa a odišiel. Mne ostalo len také nepríjemné svrbenie.“ Dá sa teda povedať, že boli takzvaní priatelia s výhodami. Simona si síce myslela, že sa do neho nezamiluje, no opak sa stal pravdou. Teodor však do vzťahu s ňou nechcel ísť aj pre obavy z toho, že už má dieťa. Niekoľko mesiacov sa tak „naťahovali“, až si Simona povedala, že stačí a akúkoľvek komunikáciu s ním stopla. Netrvalo dlho a po týždni si zrejme známy zabávač uvedomil, že k sebe so sympatickou Simonou patria. Dnes sú zasnúbení a okrem spoločného života si budú aj svoj prvý domov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 17:52