Anita Soul.Instargram/Anita Soul
StoryEditor

Anita Soul mohla rozbehnúť kariéru v Amerike. Nevedela však PREKONAŤ túto FÓBIU!

07.11.2023, 14:00
Celebrity

Nezameniteľný hlas Anity Soul (38) pozná snáď každý. A hoci je na Slovensku známa a pomerne úspešná, kariéru mohla pokojne rozbehnúť aj za „veľkou mlákou“. Mala na to všetky predpoklady, no nevedela si predstaviť život bez svojich blízkych. Bránil jej v tom však ešte jeden strach.

Preraziť za hranicami Slovenska je snom takmer každého umelca. Kto vie, kde by dnes bola Anita Soul, keby pre pár rokmi mala odvahu opustiť rodné Slovensko a prekonala svoju fóbiu.

Americký sen

Snívať svoj americký sen mohla aj Anita. V Americký rádiách sa hrala aj jej skladba, na ktorej sa podieľal aj známy bubeník, spolupracujúci napríklad aj s takým zvučným menom, akým je Adel. Skladba mala dokonca úspech a preto ju jej americký manažment pozval do Ameriky, aby okrem niekoľkých rozhovorov absolvovala aj menší koncert. Ako však uvádza v rozhovore s Bekimom, v jeho šou, mala až veľmi silné rodinné väzby a práve bez svojich blízkych si pobyt v ďalej Amerike nevedela predstaviť. „Proste nevedela som sa tu odtrhnúť od nejakých vecí aj som taký veľmi rodinný typ.“ Priznala však, že s odstupom času jej to aj trošku ľúto, pretože sa jej kariéra mohla uberať úplne iným smerom. „Strašná, škoda, lebo bolo by to ešte celé ináč, minimálne akože v mojom minde, v tom hudobnom.“ No speváčka nič neľutuje. Dnes má syna, za ktorého je veľmi vďačná a podľa jej slov skutočne verí tomu, že všetko je tak, ako má byť.

image

Anita Soul, soulová diva, skladateľka a speváčka.

archív

Najväčší strach

Anita tiež v rozhovore priznala, že má veľa strachov, s ktorými sa snaží bojovať. Asi najväčší je ten o jej najbližších a o syna. No v plánoch s vycestovaním do Ameriky jej skrížila plán práve jej fóbia z lietania. Na kratšie trasy síce využíva aj leteckú dopravu, no dlhších letov sa bojí. Verí však, že sa s týmto strachom popasuje a pozrie sa aj do New Yorku. Chce dokonca navštíviť psychológa, ktorý by jej mal pomôcť túto fóbiu prekonať: „Mám jedného čáva, ktorý je proste super v tom, že on sa venuje presne týmto psychologickým a psychickým záležitostiam a chystám sa k nemu.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 01:19