Zora sa môže pochváliť ukážkovou postavovu
StoryEditor

Neuveríte, čo urobila Zora Czoborová s telefónnym číslom na svojho manžela

03.11.2023, 08:00
Celebrity

Hoci sa dlho zdalo, že slávnu fitnesku, Zoru Czoborovú (56) len tak niekto pod čepiec nedostane, predsa len sa našiel muž, ktorý si získal jej srdce. Dnes sú spolu už krásnych 17 rokov, z toho 8 rokov sú manželia. Keď spolu začali randiť, média ho označovali za Zorinho zajačika. A ako sa zoznámili?

Zora na svoju polovičku nešetrí chválou. Podľa jej slov ho má za odmenu a štrnásť ročný vekový rozdiel pre nich nič neznamená.

Nečakané stretnutie

Podľa Petrovej stavby tela by mnohí tipovali, že pár sa zoznámil na mieste, ktoré je pre Zoru doslova druhým domovom a to vo fitnes centre. No Peter má síce cvičenie ako hobby, no živí sa niečím úplne iným. Zora v nedávnom rozhovore v relácii Neskoro večer prezradila, že sa zoznámili na mieste, kde by to vôbec nečakala: „Našla som si ho tam, kde by som v živote, v živote by som nepredpokladala, že ja sa stretnem, budem mať s niekým normálny vzťah. No na diskotéke.“ So smiechom spomína, ako vedľa neho tancovala a poprosila ho, aby nechal pred odchodom z diskotéky pánom z ochranky svoje telefónne číslo. Peter samozrejme neváhal a telefónne číslo napísal na lístok, to však netušil, že tak urobil, no okrem neho ešte niekoľko pánov, ktorí sa chceli uchádzať o priazeň slobodnej Zory. „Na druhý deň som sa zobudila, v polosede, pozbierala veci, vytiahla z riflí z pravého vrecka 20 lístkov, z ľavého 20 lístkov, hodila do koša a vybavené.“

Vytrvalosť mu nechýbala

Keď sa mu Zora neozvala, našiel si iný spôsob, ako sa s ňou spojiť. Napísal jej cez oficiálnu stránku Zorinho fitnes centra. Písal opakovane a vytrvalo, no Zora neodpovedala. Meno si samozrejme nepamätala a myslela si, že je to len jeden z mnohých „stolkerov“, ktorí ju v tej dobe prenasledovali: „Asi po troch mesiacoch mi konečne dokvaplo, že ahaa, že to môže byť ten.“ Nepamätala si však ako vyzerá, no niečo predsa len vedela: „Ja som si pamätala jednu vec, čo ma k nemu pritiahla, že mi bolo pri ňom dobre.“ Zrejme to však nebola úplná náhoda, Petrovi sa Zora páčila už dávno predtým. Pár mesiacov po tom, ako už tvorili pár sa jej priznal, kto mu visel v izbe na stene: „Ja keď som začal cvičiť tak som si dal plagáty na stenu: Schwarzeneggra, Jablonického a Czoborovú.“ Nuž, osud to v prípade tejto dvojice dotiahol do úspešného konca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:44