Patríte k znameniam, ktoré majú zvláštne úchylky?dreamstimedreamstime
StoryEditor

Posadnutie poriadkom, či nákupmi. Niektoré znamenia majú skutočne zvláštne úchylky

01.11.2023, 08:00
ASTRO

Kým niekto nemá žiadnu výraznú „úchylku“, iný ich má hneď niekoľko. Posadnutosť poriadkom, dokonale upraveným zovňajškom či potrebou vždy o všetkom vedieť ako prvý. To sú črty, ktoré sú príznačné aj pre niektoré znamenia zverokruhu.

Mať doma vždy upratané je možno príjemné, no niekedy vám niektoré úchylky môžu poriadne znepríjemniť život. Alebo zruinovať peňaženku. Patríte k znameniam, ktoré to s niečím vyslovene preháňajú?

Posadnutý nákupmi

Akonáhle Býk vidí nápisy ako „zľava“, „sale“, či percentuálne zobrazenie zníženej ceny, rozžiaria sa mu oči a tiež všetky kontrolky. Nákupy síce miluje, no nie je nimi taký posadnutý, ako samotným nakupovaním v zľavách. V tom momente ho opustí „zdravý rozum“, zabudne na svoje matematické zručnosti a bezhlavo nakupuje všetko, čo sa „oplatí“. No to nie je všetko, ľudia narodení v znamení Býka sa vyžívajú v konzumovaní dobrého a kvalitného jedla. Nakupovanie ingrediencií od výmyslu sveta často vedie k preplnenej chladničke a prázdnej peňaženke.

Posadnuté čistotou

Všetkého veľa škodí. Aj upratovania. To by vám vedeli porozprávať tí, ktorí žijú v jednej domácnosti s poriadkumilovnými Pannami. Upratovanie je ich najobľúbenejšia činnosť. Sú schopné vykonávať ju neustále a ich najlepšími priateľmi sú handra a čistiace prostriedky. Niekedy sú veľmi otravné a nadmerný poriadok vyžadujú aj od svojho okolia. To je často zdrojom hádok medzi nimi a ľuďmi, s ktorými zdieľajú spoločnú domácnosť.

image

Posadnutie upratovaním vám môže znepríjemniť život viac ako samotný neporiadok.

dreamstime

Posadnutý sexom

Škorpióni patria k znameniam, ktoré milujú vášeň a sex. Sú ním priam posadnutí. Vyhľadávajú ho denne a nikdy ho nemajú dostatok. Chcú neustále skúšať nové sexuálne praktiky a ich stabilný partner má čo robiť, aby ich tempo a sexuálny apetít ustál. Ich posadnutosť ich často vedie k nevere.

Posadnutý prácou

Kým niekto workoholizmus považuje priam za akúsi cnosť, nie je to práve pozitívna vlastnosť. Byť posadnutý prácou znamená tráviť minimum času mimo nej. Zanedbávať nie len iné záujmy, ale aj vlastnú rodinu či priateľov. Kozorožci sú veľmi ambiciózni a cieľavedomí. Aj preto venujú práci maximum svojho času.

Posadnutý krásou

Lev patrí medzi znamenia, ktoré sa na seba nadpriemerne sústredia. Sú radi stredobodom pozornosti a vedia si ju aj patrične užiť. Aj to je dôvod, prečo chcú za každých okolností vyzerať dokonale. Svojmu zovňajšku venujú množstvo pozornosti a miestami sú nim posadnutí. Starostlivosť o seba nikdy nepodceňujú a nič nenechávajú na náhodu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:25