Ján Kraus a Ivana Chýlkováprofimedia
StoryEditor

FOTO Jan Kraus ukázal na veľkolepom večierku celú rodinu. Chýlková mu vlepila pusu ako študentka!

30.10.2023, 17:09
Celebrity

V českej tanečnej šou StarDance, kde sa na parkete zvŕtajú české celebrity vypadla tento víkend herečka Ivana Chýlková (60). Podporiť ju na posledné kolo prišla celá rodina. Herečke prišiel na finálne vystúpenie fandiť manžel Jan Kraus (70) a aj dvaja synovia. Už vyspelý krásavec Jáchym (25) a nevlastný brat Adam (41). Ako sprievod si mladíci vzali svoje očarujúce polovičky. Chýlková aj Kraus sa tak môžu pýšiť krásnou a šťastnou rodinou.

Uplynulú nedeľu si naposledy zatancovala herečka Ivana Chýlková a jej partner Ján Tománek. Získali najmenej bodov a svojim neistým výkonom nepresvedčili ani televíznych divákov.

Avšak svoj koniec v súťaži vzala Ivana s gráciou a s tým jej rozhodne pomohlo aj početná rodinná podpora v publiku. Manžel Jan Kraus nechýbal na jedinom vystúpení, tentoraz so sebou však vzal aj dvoch z troch synov. Krasavca Jáchyma, ktorého by málokto spoznal, pretože z malého chlapca zo seriálu Gympl je už urastený gentleman.

Podporiť svoju sirôtku prišiel aj syn Krausa a Jany Krausovej, Adam, ktorý šiel v šľapajach svojho otca a je z neho filmový aj divadelný herec. Tretieho syna, muzikanta a speváka Davida Krausa nechali tentoraz doma.

ANKETA
Má podľa vás herečka Ivana Chýlková tanečné nadanie?

A aby sa herečke dostalo skutočne veľkej podpory, na súťaži nechýbali ani drahé polovičky oboch mladíkov. Jáchym si zamiloval exotickú krásku s dlhými nohami a Adam očarujúcu hnedovlásku s výraznými rysmi v tvári. Podľa fotografií je aj zrejmé, že partnerky mali vo výbere budúcej svokry so svokrom veľké šťastie. Počas večera sa všetci bavili ako jedna veľká a šťastná rodina.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:46