Krausova manželka, herečka Ivana Chýlková tancuje v šou StarDance.Profimedia
StoryEditor

Jan Kraus o novom mužovi v živote Ivany Chýlkovej: „Aby to nebola jej veľká VÝHRA s mojou PREHROU!"

17.10.2023, 13:49
Celebrity

Herečka Ivana Chýlková (60) aktuálne boduje v českej tanečnej šou StarDance, kde sa zvŕta po boku profesionálneho tanečného partnera Honzu Tománka (50). Dvojica si dobre rozumie a to nenechalo chladným Ivaninho manžela, moderátora Jana Krausa (70).

Manželmi sú moderátor Jan Kraus a herečka Ivana Chýlková takmer 15 rokov. Najprv dvojica žila "nadivoko", ale nakoniec odhalila, že do toho práskli kvôli dedičskému konaniu. Celebritný pár patrí k najstabilnejším v českého šoubiznisu a dokazujú, že netreba brať nič príliš vážne. Moderátor je dokonca obrnení voči úvahám, že medzi jeho Ivankou a tanečníkom Honzou je dobrá energie:Pozrite sa, noviny píšu, že medzi Chýlkovou a Tománkom to iskrí. Takže ja už jej hovorím, ideš iskriť?," zasmial sa zabávač keď opisoval ich rozlúčky pred tréningom. Občas sa doma zastaví, čo mne stačí," dodal s humorom. Zamyslel sa nad stávkovaním. Keďže je možné na výhercov v šou StarDance, kde herečka tancuje si dokonca staviť. "Ivanka sa drží, tak uprostred tých kurzov. Myslím, že ju podceňujem," konštatoval Kraus, ktorý neupresnil či si nakoniec tiket na svoju manželku podá. "Ide o to aby to nebola Ivnakina výhra s mojou veľkou prehrou," pobavil sa. 

Umelkyňa priznala, že účinkovanie v tanečnej šou chcela odmietnuť. Prehovorili ju na to jej syna a manžel: „Mám pocit, že majú doma málo zábavy, tak sa chcú baviť na svojej matke. Takže tí ma k tomu dotlačili."  

image

Ivana si tanečnú šou zjavn užíva.

Archiv MAFRA

Odporca druhého manželstva

Hoci bol obľúbený moderátor a herec Jan Kraus už raz ženatý s Janou Krausovou, ďalšie manželstvo s vtedy ešte partnerkou Ivanou Chýlkovou vehementne odmietal. A tak s herečkou žili takpovediac nadivoko. Svoju lásku spečatili spoločným potomkom a to im stačilo. Práve pre ich dlhoročný postoj k inštitútu manželstva šokovala verejnosť informácia, že dvojica sa nakoniec predsa len zosobášila. „Manželstvo má zmysel len kvôli majetku. Je to právny inštitút. Na druhej strane, keď som to preštudoval, ono to nie je také jednoduché," ozrejmil pred rokmi.

Zásadným impulzom bolo pre dvojicu to, že ak by sa jednému z nich niečo nedajbože stalo, dedičské konanie by sa mohlo poriadne naťahovať. Museli by totiž dokazovať, že spolu skutočne žili aj napriek tomu, že neboli svoji. „Ja som k tomu mal veľa rokov taký jednoznačný prístup – na čo? Ivanka ešte viac než ja. A potom mi niekoľko odborníkov povedalo, že to nie je úplne jednoduché,“ vysvetlil Kraus čo ich oboch pred oltár nakoniec priviedlo.

Pri hrncoch ju to nebaví

Títo dvaja určite nežijú štandardný vzťah, kde sú jasne zadané úlohy. Ivana totiž nemá vôbec vzťah k vareniu a moderátorovi to nevadí. Často si zo svojej "gazdinky" robí srandu: „No u nás sa neje nič, čo sa varí dlhšie ako sa je." 

„Ak láska prechádza žalúdkom, tak rozhodne nie tá naša,“ povedala Chýlková bez okolkov už pred rokmi. 

Ivana Chýlková určite potešila množstvo žien, ktoré nemajú v obľube varenie, keď vyhlásila, že jej táto činnosť príde zbytočné plytvanie časom: „Proti jedlu nemám vôbec nič, ale mám pocit, že varenie mi kradne život. Nejde len o samotné kuchtenie, ale aj vymýšľanie toho, čo uvarím, a nakupovanie podľa toho... Chápem, že niekto môže mať varenie ako relax, ale to naozaj nie je môj prípad. Čo robí mama? Relaxuje v kuchyni! Ani náhodou. Pre mňa je varenie stres - som presvedčená, že ako na čokoľvek iné aj na varenie musí mať človek talent. Ja o sebe viem, že na ‘varbu‘ nadaná nie som," priznala herečka s tým, že by každý mal robiť to, v čom je dobrý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:26