Herec zomrel vo svojej vile.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Zomrel herec Matthew Perry z Priateľov: Chandlera našli mŕtveho vo svojej vile

29.10.2023, 07:10
Celebrity

Nepriek tomu, že mal herec dlho problémy s drogami a závislosťou zdalo sa, že je všetko v najlepšom poriadku a seriálový Chandler chytil opäť pôdu pod nohami. Nestalo sa bohužiľa tak. Svetom šoubiznisu otriasla smrť obľúbeného Matthewa nečakane. Fanúšikovia si Matthewa Perryho († 54), navždy zapamätajú ako uštipačného a večne vtipného Chandlera z Priateľov či nešikovného zubára z filmu Môj sused zabiják. Naposledy vydýchol vo vírivke vo svojom sídle.

Podľa serveru TMZ sa Matthew Perry pravdepodobne utopil vo svojom sídle v Los Angeles. TMZ ďalej píše, že k hercovmu domu boli privolaní záchranári kvôli zástave srdca. Nájsť ho mali vo vírivke. Drogy údajne prítomné neboli a predbežné vyšetrovanie vylúčilo cudzie zavinenie, hoci úmrtie vyšetruje polícia.

Chandler Bing patril v seriáli Priatelia k najobľúbenejším postavám. Veľký úspech si ale zobral aj vysokú daň. O hercovi Matthewovi Perrym sa v minulosti popísalo, že mal problémy s návykovými látkami a dosť aj pribral a zostarol. Jednoducho to už nebol on.

Herec celé roky bojoval so závislosťou na liekoch proti bolesti a alkohole a viackrát preto absolvoval aj liečenia. Perry okrem toho trpel aj zdravotnými problémami. V roku 2018 napríklad podstúpil operáciu pre presknutie hrubého čreva. Herec nemal nikdy deti. Priznal, že kvôli závislosti trpel aj impotenciou.

image

Herec zomrel vo svojej vile. Drogy a alkohol ho zmenili.

Profimedia - Paparazzi

Pred dvomi rokmi na stretávke Priateľov milo prekvapil. Síce bolo vidieť, že už to nie je úplne ten fešák spred 20 rokov, ale snaží sa dať si svoj život dokopy. V novembri roku 2020 sa dokonca zasnúbil, no vzťah s mladšou partnerkou mu, žiaľ, nevyšiel. Predával vlastnú kolekciu oblečenia s vtipnými tričkami a mikinami.

Memoáre bez príkras

Obľúbený herec prekvapil a zároveň potešil svojich sledovateľov na Instagrame, keď pred vyše rokom oznámil, že vydáva svoju vlastnú knihu. Ide o memoár, v ktorom opísaťl svoj život, problémy, ktorými si musel prechádzať a nevynechal, samozrejme, ani seriál, ktorého bol dlhé roky súčasťou. Jeho kniha sa nazýva Priatelia, lásky a jedna hrozná potvora a už je nejaký ten čas na pultoch.

„Toľko sa o mne v minulosti popísalo. Myslel som si, že je načase, aby to ľudia počuli odo mňa. Úspechy boli vysoké a pády boli hlboké. Ale prežil som, aby som mohol porozprávať príbeh, aj keď to niekedy vyzeralo, že neprežijem. Ale všetko je tu,“ napísal na svojom instagramovom profile pred časom.

Perry sa narodil v roku 1969 v americkom štáte Massachusetts a bol známy predovšetkým stvárnením Chandlera Binga v populárnom sitkome Priatelia americkej televíznej stanice NBC. Seriál má desať sérii a natáčal sa medzi rokmi 1994 až 2004. Tento sitkom sa pritom teší popularite aj v súčasnosti, a to najmä medzi mladými divákmi na streamovacíh službách.

Ak ste milovali seriál Priatelia, skúste si na jeho pamiatku tento KVÍZ.

 

ANKETA
Milovali ste seriál Priatelia?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:46