Andrea Verešová sa mihne v novej Perinbabe.Bontonfilm
StoryEditor

Andrea Verešová predvedie svoj herecký talent v novej PERINBABE: Takto sa na rolu pripravovala!

26.10.2023, 08:59
Celebrity

Kultovú rozprávku, Perinbaba, pozná snáď každý. Vianočný program v televízii si to nejedna slovenská domácnosť bez nej už ani nevie predstaviť. Jej priaznivci sa môžu tešiť na veľkofilm, Perinbaba a dva svety, ktorý bude začiatkom decembra uvedený do kín. Okrem iných hviezdnych mien si v ňom zahrá aj jedna z našich najúspešnejších modeliek, Andrea Verešová (43).

Andrea dlho neváhala a na úlohu v tomto filme okamžite prikývla. Posledné dielo majstra, Juraja Jakubiska tak bude plné zvučných mien a uvidíme, či sa z neho stane kult podobne, ako jeho predošlé filmy.

Bez hereckých skúseností

Juraj Jakubisko obsadil do filmu, Perinbaba a dva svety aj hercov, ktorí nie sú verejnosti úplne známi. Zameral sa skôr na charaktery jednotlivých postáv a tak sa v tomto veľkofilme na pľaci stretnú profesionáli a ľudia, ktorí nemajú takmer žiadne, alebo len minimálne herecké skúseností.

Presne takou je aj jedna z našich najkrajších a najúspešnejších modeliek, Andrea Verešová. Tá si už síce nejaké epizódne postavy vo filmoch či seriáloch zahrala, no toto bude úplne iná skúsenosť.

Talent aj príprava

Podľa Andreiných slov, patrí Perinbaba medzi jej obľúbené rozprávky. Teraz si v nej sama zahrá a to kňažnú. Prípravu nepodceňuje, no spolieha sa v prvom rade na inštrukcie od režiséra a tiež na to, že má cit na to, aby dané úlohy vedela stvárniť:  "Ja už som síce nejaké herecké kurzy absolvovala, ale je to ako hovoria, buď máte trochu talent, máte nejaký cit pre vec a viete sa nechať viesť a byť prirodzený pred tou kamerou.“ Podľa jej slov to nie je vždy ľahké, no je to pre ňu výzva, zaujímavá skúsenosť a za príležitosť, ktorú už od zosnulého režiséra dostala, je vďačná.

Nebránila by sa dokonca ani hlavnej postave v nejakom ďalšom projekte. Andrea si veľmi pochvaľuje aj svojho filmového partnera, Ľubomíra Pauloviča.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 03:37