Peter a Daniela sa zoznámili neštandardným spôsobom.Instagram/Daniela Lovlin
StoryEditor

Ako Cmorík ulovil svoju manželku? Spevákovi Petra pekne NALOŽILA, toto si fakt dovolil!?

25.10.2023, 14:00
Celebrity

Petra Cmorika (43) netreba nijako zvlášť predstavovať. Spevák svoju kariéru raketovo odštartoval po skončení speváckej súťaže Superstar. No hudbe sa naplno venuje aj jeho manželka, Daniela (35). Tá dokonca spolupracuje na rôznych projektoch a so zvučnými menami. Svoj voľný čas venujú rodine a podľa jej slov majú doma idylku. No prezradila ešte oveľa viac.

Daniela je v muzikantskej brandži pomerne známa, no posledné roky sa venovala najmä deťom. Dnes však svoju pozornosť opäť venuje aj hudbe a dokonca majú spolu s Petrom aj spoločné pesničky.

Netradičné zoznámenie

Peter a Daniela sú rodičmi dvojičiek, Štefana a Petra a len pred pár dňami oslávili štvrté výročie svadby. Daniela nedávno v šou Petra Marcina - Neskoro večer, prezradila, že ich prvé stretnutie bolo pomerne netradičné. Stretli sa na spoločnom koncerte a spevák jej omylom vošiel do šatne: „Vošiel mi do šatne, keď som sa prezliekala, ale nič nevidel.“ Sympatická huslistka opisuje situáciu, kedy známy spevák vošiel do ich zdieľanej šatne vo chvíli, keď sa prezliekala do kostýmu. „Videl ma od chrbta, aby som to dala na správnu mieru“. Peter, ako správny gentleman ponúkol pomoc so zapínaním šiat, no Danka pomoc odmietla so slovami, že to zvládne sama. No ak by ste si mysleli, že zo šatňovej aférky bolo niečo viac, mýlite sa.

Stretnutie až po rokoch

Podľa Danieliných slov sa s muzikantom z času na čas stretla na nejakých akciách, kde vystupovali, no povestná iskra preletela až oveľa neskôr. Ich vzťah sa začal až po tom, ako jej Peter prvý napísal. Podľa jej slov sa majú veľmi dobre a dokonca aj domáce práce majú spravodlivo podelené. Na svojho slávneho manžela dokonca prezradila, na čom si vie tak trošku „uletieť“: „Veľmi má rád všetky špeciálne handričky.“ Podľa jej slov má Peter rád poriadok a na každý úkon v domácnosti, od pohárov cez riady, gitaru až po auto má konkrétny typ handričky, ktorú používa.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:26