Peter Cmorik s manželkou Danielou.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Cmorikovi sa nedarí predať jeho pýchu. Ani za túto sumu zatiaľ nikto neprejavil záujem!

30.08.2024, 11:28
Celebrity

Spevák Peter Cmorik (42) sa zrejme rozhodli s manželkou Danielou Lovin (32), že sa k ich dvom už veľkým synom kabrielot nehodí, a tak ho hodil do ponuky na predaj. V ponuke svieti už niekoľko mesiacov a zatiaľ sa o ich tátoša zrejme klienti netrhajú.

„Čaute, predávame nášho miláčika BMW 4 cabrio, ktorý nám robil krásne zážitky a dokonca účinkoval aj v klipe To boli časy,“ prezrádza spevák, ktorý zhodnotil, že je čas meniť autá. Za najazdených 170 000 km si majiteľ bavoráka z roku 2015 pýta neuveriteľných 23 700 eur," informoval spevák a bývalý účastník SuperStar, Peter Cmorik. O ponuke informoval takmer pred mesiacom avšak deväťročný športový kabriolet je stále v ponuke. Zrejme trh s ojazdenými autami zažíva pretlak a tak je otázne, kedy sa čierneho tátoša spevák zbaví. Z ceny zatiaľ nepoľavil.

Už si jeden sen splnil

​Peter Cmorik sa netají tým, že je milovníkom luxusných a športových áut. Preto nikoho neprekvapilo, keď si v roku 2007 splnil svoj pubertiacky sen a stal sa majiteľom Forda Mustang. Svojho štvorkolesového miláčika si nechal vtedy priviezť až spoza oceánu. Jazdu v tomto silnom tátošovi si patrične užíval. No keďže sa stal hrdým otcom a manželom, prehodnotil aj svoje priority. "Priatelia, splnil som si detské sny, ale je čas a treba ísť zase ďalej. Preto sme sa rozhodli, že predáme nášho koníka, teda auto pre frajerov," napísal pred rokmi podobný inzerát na sociálnej sieti ako teraz. Vtedy ho ohodnotil pre nového majiteľa na 11 900 eur. 

FOTO JEHO MILOVANÉHO KABRIOLETU NÁJDETE V GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:53