Natália a Dávid.Instagram/Natálie Kočendová
StoryEditor

Po troch mesiacoch je tento pár opäť spolu! Dali svojej láske druhú šancu?

22.10.2023, 11:10
Celebrity

Televízna šou Love Island sa opäť teší veľkej priazni divákov. Súťažiaci na ostrove lásky hľadajú svoje druhé polovičky a mnohým párom z minuloročných sérii to klape aj mesiace po skončení programu. Výraznou dvojicou minulej sezóny bola modelka Natália a futbalista Dávid. Zdá sa, že aj napriek rozchodu dali opäť svojej láske šancu.

Láska Natálie a Dávida bola pomerne turbulentná a zdá sa, že sa opäť dejú zmeny, ktoré nikto nečakal.

Turbulentné začiatky

Natália a Dávid museli prekážkam čeliť už vo vile. Na povrch totiž vyšlo Dávidovo tajomstvo o údajnej priateľke, ktorá ho mala čakať „vonku“. Napokon to dvojica ustála a ich love story pokračovala aj po skončení šou. Nasledovalo spoločné bývanie a svoju lásku dokonca deklarovali spoločným tetovaním. Práve preto bolo veľkým prekvapením, keď pár o pár mesiacov ohlásil rozchod. Zaobišiel sa bez zbytočnej drámy a obaja svorne tvrdili, že sa rozišli v mieri a zostávajú priateľmi.

image

Dvojica si dala spoločné tetovanie.

Instagram/Natálie Kočendová

Stará láska nehrdzavie?

Natália sa nečakane objavila aj v tohtoročnej sérii šou o láske. Prišla ako akési „pokušenie“, no po krátkom čase z vily vypadla. A práve tam prišlo prekvapenie, ktoré nie len jej, ale aj fanúšikom zamilovanej dvojice dáva nádej, že to títo dvaja znovu „zlepia dokopy“. „Měli bychom uvést věci na pravou míru. Možná to vypadá jako bychom se vůbec nerozešli nebo třeba jako bychom vše jen hráli. Opravdu jsme se rozešli, zkoušeli jsme to dát zpět dohromady, ale ani jeden z nás do toho nedával 100% … Myslím si, že tohle odloučení nám pomohlo uvědomit si, zda nám na sobě záleží a zda na tom vztahu budeme chtít pracovat a dát do toho vše. Vypadla jsem z vily a David mě čekal venku, to mě jen utvrdilo v tom, že tomu chceme dát šanci. Bylo to krásné a romantické překvapení. Jako v pohádce… Teď jsme opět po roce společně na Kanárech a užíváme si to. David & Natálie.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:11