Dominika Cibulková ide zhadzovať po pôrodne kilá.Profimedia
StoryEditor

Dominika Cibulková má jasný cieľ: Chce začať chudnúť a to radikálne. Dole pôjdu desiatky kíl!

23.10.2023, 16:05
Celebrity

Bývalá tenistka Dominika Cibulková (34) si po druhom pôrode stanovila jasný cieľ. Zapracovať na svojej postave a zbytočné kilá chce poslať navždy preč. Blondínka má, ale dosť vysoké ambície. Až 22 kíl.

Dominika Cibulková sa v marci stala dvojnásobnou mamou. S manželom sa tešia dcérke Nine, ktorá pribudla k malému Jakubovi. Druhé tehotenstvo a život bez kalorických tabuliek sa však odrazil na jej hmotnosti a teraz, keď má najťažšie obdobie pre ženský organizmus za sebou, rozhodla sa pre zmenu. Dominika sa odhodlala, že nadbytočné kilá po pôrode pôjdu dolu. Za osem mesiacov chce zhodiť až 22 kilogramov.

Dvojnásobná mamička sa teraz po dovolenke na Maldivách fanúšikom zdôverila so svojím cieľom, no zároveň chce motivovať aj ženy, ktoré ju na sociálnych sieťach sledujú. "Idem to robiť čisto motivačne, bude to motivovať aj mňa a verím, že to bude motivovať aj niektorých z vás. Možno aj niektoré maminy, ktoré sú po pôrode ako ja, ocenia, že to budem s nimi zdieľať," povedala Dominika vo videu.

Šport podľa jej slov vytrénoval jej pevnú vôľu. "Keď niečo chcem, tak sa zatnem a idem si za tým," vysvetľuje s tým, že momentálne jej veľmi záleží na cieli, ktorý si stanovila. "Bolo to super byť tehotná, malinkú dojčiť sedem mesiacov, žiť veľmi kalorický život, ale povedala som si, že sa chcem sama sebe páčiť a dobre sa cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, robím to hlavne pre seba," dodala.

Bývalá športovkyňa plánuje fanúšikov inšpirovať stravou a každodenným cvičením, vďaka ktorým sa chce dostať na vysnívanú hmotnosť. Tú si však ešte zatiaľ necháva pre seba.

V podobnej výzve je aktuálne aj herečka Evelyn Kramerová. Tá zhadzuje do konca roka 15 kíl. Zdá sa, že dámy v našom šoubiznise sa začali pretekať, ktorá viac schudne. Uvidíme kto sa k nim ešte pridá.

ANKETA
Myslíte si, že Dominika schudne 22 kíl?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:03