Evelyn KramerováProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Evelyn plánuje do konca roka schudnúť 15 kilogramov. Opísala ako to chce dosiahnuť

07.09.2023, 11:56
Celebrity

Zrejme by ju za toto tréneri a výživový poradcovia nepochválili. Komička Evelyn Kramerová (33) sa vyznala, že chce do konca roka schudnúť 15 kíl. Nový rok vítame už za štyri mesiace. To znamená, že blondínkin plán je dať dole za mesiac niečo pod štyri kilá. Akú ma túto výzvu stratégiu?

Hneď na úvod školského roku sa známa vár Evelyn rozhodla ísť do seba. Komička, ktorá je známa svojimi oblými krivkami sa rozhodla, že chce prejsť dramatickou premenou a zbaviť sa tukových vankúšikov. Vyznala sa, že by ju mohli mnohí podporiť a ísť za týmto cieľom s ňou: „Vedela som to už dávno, ale kašľala som na to. Nutne musím dať dole 15 kilogramov. Boli veľké plány, že zhodím kilá do augusta, už som mala vybrané oblečenie, čo budem nosiť... No nevyšlo to,“ prezradila komička Evelyn, ktorá chce na svojej postave a novom ja tvrdo zamakať. „Som za sebaprijatie. V mojej hlave som kráľovná, ale povedala som si, že to musí ísť dole. Musí to ísť radikálne dole. Nastavím si stravu. A každý deň alebo každý druhý budem chodiť cvičiť,“ zhodnotila oduševnene.

ANKETA
Je podľa vás cieľ schudnúť 15 kíl do konca roka zdravý?

Zároveň sa prihovorila svojim sledovateľom na sociálnej sieti, kde ich žiada, aby do toho išli s ňou a boli jej morálnou podporou. „Väčšinou nemám rada, keď zdieľam takéto veci. Dávam to von preto, aby som sa zasa na to nevykašľala. Budem mať nad tým celým taký Damoklov meč... Boj s váhou je brutálne náročný. Ale ak ma uvidíte so sladkým koláčikom, dajte mi kopačku do hlavy. O týždeň sa ozvem, aké sú moje pokroky. A potom mi okamžite vy píšte, aké sú tie vaše pokroky,“ dodala. Blondínka sa pustila do chudnutia už viackrát. Teraz však túži strácať kilá expresne. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:36