press conference - movie ” Spina ”,Image: 337671924, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Anka Šišková: Dcéry by nikdy nedopustili, ak aby som sa im montovala do života

18.10.2023, 08:00
Celebrity

Anna Šišková (63) patrí k našim popredným herečkám. No známou je nie len na Slovensku, ale aj v susednom Česku. Hrá v divadle a vo filmoch a na herecké príležitosti si skutočne nemôže sťažovať. No nie len práca jej robí radosť. Svoj čas rada trávi aj s dcérami Dorotou (40) a Terezou (35). A v neposlednom rade vnukom Filipom.

Všetko nasvedčuje tomu, že dcéry majú s mamou veľmi pekný vzťah, no je predsa len jedna vec, do ktorej sa im pliesť nemôže. A to sú vzťahy.

Partnerov jej vždy predstavia

V nedávnom rozhovore v relácii Neskoro večer sympatická herečka prezradila aj niečo zo svojho súkromia. Okrem iného aj to, či jej dcéry predstavujú svojich priateľov a či sa im stará do vzťahov. Dorota vraj pred nedávnom potvrdila, že mama sa jej do vzťahov montuje. Anička však má na to iný názor: „Ja sa jej vôbec nemontujem do vzťahov. Myslíš si, že ona by dopustila, aby som sa jej ja montovala?“ So smiechom tiež dopĺňa, ako to v skutočnosti je: „Ony mi ich vždy iba predstavia, že kto je ich ďalší priateľ, alebo partner. Akože vždy chcú, aby som ich poznala. Ja ich až tak nepozývam zase.“ Jedným dychom dodala, že nepozýva ich práve preto, že v prípade Dorotky je to tak, že sa pomerne rýchlo na svoj objav vykašle a on potom u nej zostane. Smeje sa herečka. „Niekedy chodí ku mne a plače.“

Rady nad zlato?

Aby však bola Anka úplne úprimná, prezradila, že nejaké rady svojim dcéram predsa len dá: “Chcem, aby sa ten človek vedel o seba postarať. Aby aj dobre zarobil, aby sa postaral aj o ňu.“ Podľa jej slov si každý matka praje, pre svoje dieťa to najlepšie a aby bol partner, ktorého si zvolí pre život jednoducho perspektívny. So všetkým, čo k tomu patrí.

Dopriali by jej

Podľa herečkiných slov by jej dobrého partnera dopriali aj ony. Keď však už konečne niekoho domov privedie, väčšinou sa jej výber nestretne s pochopením a nejaké chybičky na dotyčnom predsa len nájdu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 23:38