Dara s expartnerom Matějom Homolom.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Dara Rolins: „Bolo to najviac sexi a romantické rande“

15.10.2023, 08:00
Celebrity

Dara Rolins (51) si prešla rôznymi vzťahmi a spájaná bola s mnohými mužmi. Dnes je šťastne zadaná a jej srdce patrí Pavlovi Nedvěďovi, no za osudového muža v jej živote iste možno považovať najmä Mateja Homolu, s ktorým má svoju jedinú dcéru, Lauru (15). Aj prvé rande, ktoré so známym spevákom zažila sa od tých ostatných v mnohom líšilo. Možno aj preto si získal celé Darino srdce.

Dara sa od malička pohybuje v showbiznise a prekvapiť či ohúriť ju niečím zrejme nie je jednoduché. Keďže je absolútne samostatná, vie si dopriať v podstate takmer všetko. No aj napriek tomu sa vie tešiť aj z maličkostí.

Žiadny luxus

Nedávno Dara v rozhovore v podcaste s Bekimom dokonca prezradila, kde mala s Matejom prvé rande. V tej dobe bola známa a mnohí muži sa uchádzali o jej priazeň. Pozývali ju do luxusných reštaurácií či kaviarní a skutočne robili všetko preto, aby na speváčku jej rozmerov urobili dobrý dojem. Matej to však uchopil z celkom inej strany a pozval Daru na celkom netradičné miesto.

Nebol z nej hotový

Dare bol Matej sympatický už aj tým, ako s ňou komunikoval: „Prišiel mi hrozne sexi spôsob, akým somnou komunikoval, že ma mal tak trošku akože na saláme.“ Pri dohadovaní prvého rande Dare zadal len súradnice a keď zaparkovala v slepej ulici pri lese, prvé, čo jej prebleslo hlavou bolo, že to musel nejako popliesť. Dara sa samozrejme vyštafírovala ako sa na prvé rande patrí. Matej to však ako vždy urobil po svojom: “Frajer prišiel na skejte, úplne v roztrhaných nohaviciach, špinavom tričku do toho začalo strašne pršať, on ma chytil za ruku a povedal „Poď ideme“.“ A tak si dvojica užila rande počas dažďa v lese, no aj dnes to Dara hodnotí veľmi pozitívne: „Bolo to najviac sexi a romantické rande.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 00:37