Dara Rolins.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Speváčka Dara Rolins v koncoch: Bolesť zo straty otca je stále silná

07.10.2023, 14:00
Celebrity

Dara Rolins (50) žne jeden úspech za druhým. Užíva si slávu aj vypredané koncertné haly, no popri tom všetkom nezabúda ani na svojich najbližších. Práve v týchto dňoch však jej myšlienky patria najmä jej otcovi, ktorý by mal narodeniny.

Náhla smrť otca Daru poznačila a hoci čas lieči všetky rany, je jasné, že ešte aj dnes ju spomienky na neho rovnako tešia, ako bolia.

Narodeninová párty

Dara začiatkom roka pri príležitosti svojich okrúhlych narodenín zorganizovala svoj najväčší životný koncert. Vo vypredanej pražskej O2 aréne sa zišli fanúšikovia z celého Česka a Slovenska. Zúčastnili sa ho však aj mnohé známe tváre. Bol to veľkolepý žúr, ktorý mal byť jediný, no ako už známa speváčka avizovala, chystá jeho reprízu. Dara však aj napriek úspechom nezabúda na tých najbližších.

Spomienky sa vracajú

Dara sa svojim fanúšikom otvorila a povedala, komu patria posledné dni jej myšlienky: „Dnes by mal môj ocko narodky. Celý deň sa mi vracajú spomienky na všetko, čo ma naučil, ako nás všetky miloval. Na to, jak ma neprezradil, keď našiel vo svojom kabáte moje cigarety a jak bol pyšný na každý môj úspech...Viem, že by sa usmieval od ucha k uchu, keby mohol byť na mojom koncerte.“ Speváčka si uvedomuje, že aj vďaka nemu je tam, kde je.

Náhly odchod

Na odchod blízkeho človeka sa nedá pripraviť. O to horšie je, ak príde náhle. To by iste vedela potvrdiť aj Dara, ktorú takúto stratu prežila na vlastnej koži. Aj napriek niekoľko týždňovej hospitalizácii sa lekárom nepodarilo zachrániť jedného z najdôležitejších mužov jej života. Už je to 7 rokov, ako zomrel na bratislavských Kramároch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:00