Tereza Kosecová.Instagram/Tereza Kosecova
StoryEditor

Tereza z Ruže pre nevestu odhalila tajomstvo: Trpela poruchami príjmu potravy, prestala až keď prišla o zuby

09.10.2023, 14:05
Celebrity

Len nedávno spoločnosťou zarezonovala smrť len 23 ročnej Natálie, ktorá svoj boj s anorexiou prehrala. Táto téma je stále veľmi skloňovaná. Mladé dievčatá sa snažia mať štíhlu postavu za každú cenu a často čelia krutému body shamingu. Problém s poruchou príjmu potravy priznala aj Tereza zo show Ruža pre nevestu.

Tereza je krásna žena a postavu jej môžu mnohí závidieť. Nebolo to však vždy tak a hoci sa dnes snaží o zdravý životný štýl, kedysi samu seba vôbec nemala pod kontrolou.

Úprimné priznanie

Tereza má svoj vlastný kanál na sociálnych sieťach, kde pravidelne odpovedá na otázky zvedavých fanúšikov. Tentokrát Tereza úprimne odpovedala aj na tému, o ktorej doteraz nikdy verejne nehovorila. Tereza priznala, že hoci od malička športovala a venovala sa plávaniu, nikdy nepatrila k dievčatá, ktoré boli štíhle. „Chcela som sa im podobať, čiže ja som začala držať úplne hrozné diéty.“ Prvú diétu držala, keď mala len 12, alebo 13 rokov. Aj napriek tomu, že v tom období zároveň vyrástla o pár centimetrov, stále si pripadala tučná. „Chvíľku som diétovala, chvíľku som sa zase prežierala.“ Sympatická Tereza v tejto spovedi prezradila aj to, že keď sa s ňou ako so šestnásť ročnou rozišiel jej frajer, prestala jesť a behom dvoch mesiacov schudla asi 12 kíl. „Viem, že som plákavala v noci, že som hladná, ale bála som sa ísť si dať do chladničky nejaký chleba so šunkou, tak som jedla len šunku, syr a banán.“ Hovorí, že jej denný kalorický príjem mohol byť tak maximálne 700 kcl. Pre porovnanie, to je u ľudí, ktorí sa racionálne stravujú väčšinou jeden sýty obed a výživné raňajky či malá desiata.

image

Tereza Kosecová.

Instagram/Tereza Kosecova
image

Tereza vyšla s pravdou von.

Instagram/Tereza Kosecova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:44