Odovzdávanie filmových cien Český lev.Archiv MAFRA
StoryEditor

Žilková prehovorila o rozchode dcéry Agáty a pracháča Soukupa: „Je jedno veľké sklamanie,“ odkazuje!

25.09.2023, 10:15
Celebrity

Spočiatku herečka Veronika Žilková (61) verila, že televízny riaditeľ Jaromír Soukup (54) je pre jej dcéru Agátu Hanychovú (38) tým pravým: „Z pána Soukupa som unesená, ja tomu vzťahu strašne fandím, pretože si myslím, že má dobré srdce,“ hovorila na začiatku vzťahu v médiách. Teraz okomentovala ich rozchod a také ódy už na neho umelkyňa ani zďaleka nespieva.

Herečka hovorí, že nie je hovorca svojej dcéry Agáty, ale predsa len naznačila čo teraz cíti. Radosť z ich rozchodu určite nemá. Ani to, že o jej vnučke Rozárke má rozhodovať súd. Ale berie to, ako prišlo a s touto životnou situáciou sa idú ako rodina vysporiadať.

image

Dvojica sa po pätnástich mesiacoch rozišla.

Snaha o harmóniu

„Jediné, čo viem, že Jaromír si pre Rozárku normálne chodí a každý večer ju vracia. Tento týždeň ju má päťkrát,“ prezradila babička Veronika. „Obaja sa snažia o nejakú rodičovskú harmóniu. Oni sa rozišli obaja. Nebolo to, že by niekto niekoho opustil, ale rozpadol sa vzťah,“ zdôraznila Žilková.

Agátin brat Vincent vraj žiadne detaily nevie. „Je to sklamanie pre všetkých,“ konštatoval Navrátil. "Ale nie je to sklamanie na strane niekoho konkrétneho, skôr všeobecne nad tou situáciou," dodal syn Žilkovej a jej bývalého manžela Mareka Navrátila. Nevrátil zomrel keď mal iba 55 rokov na mozgovú príhodu. Bol to blondínkyn druhý manžel. Tretíkrát sa vydala za Martina Stropnického. S tým sa rozviedla v novembri 2022.  

Herečka spúšťa nový projekt

Vincent s mamou Veronikou Žilkovou predstavili svoj nový projekt. O čo sa jedná? O špeciálne herecké kurzy! „V Česku sa neučia filmové a televízne herectvo, len divadelné. A na film sa pozerá cez prsty. Ľudia, ktorí tam učia, vo filmoch často ani nehrajú, a tým pádom to remeslo nemajú také naštudované,“ vysvetlil Vincent Navrátil s tým, že filmové herectvo je úplne iná disciplína, a preto české seriály vyzerajú inak ako napríklad americké. Preto vypísal s mamou Žilkovu vlastnú ProfiClass. „V Amerike je to bežné, volá sa to MasterClass, kde špičky odboru učia ľudí, ale online. My máme s našimi odborníkmi trojdňové osobné kurzy, kde naši lektori, vrátane mojej mamy, naučia hrať naozaj každého,“ povedal Vincent pre Blesk.

Vypenil už aj Soukup?

O rozchode informovala influencerka pred niekoľkými týždňami na svojom profilece. Bez jeho vedomia a tak trvalo, kým humbuk nepriravený biznismen ustál. Teraz nabral silu a koniec lásky opísal po svojom: „Aj oznamovanie rozchodu cez Instagram považujem za nevhodné, ale už sa tak stalo,“ priznal moderátor v rozhovore pre expres.cz. Ťažko povedať, či kvôli tomu, že si rád stráži súkromie, kvôli dcére Rozárke alebo kvôli tomu, že ešte dúfal, že rozchod nebude finálny.

„Takýto dohovor medzi nami bohužiaľ nie je. Ja som žiadal o zdržanlivosť, aby sa o dôvodoch nehovorilo, ale teraz už je potrebné sa ozvať, pretože je to každý deň vo všetkých novinách a na internete, a ako o tom novinári nič nevedia, vymýšľajú si a úmyselne klamú,“ odpovedal Soukup na otázku redaktorky, ktorá sa ho pýtala na to, či medzi ním a Agátou platí nejaký dohovor, v rámci ktorého by s ohľadom na dcéru zachovali mlčanlivosť. Súkup naznačil ale aj dôvod rozchodu: 

„Každý rozchod je o tom, že sa čaše plní a rozchod zapríčiní nejaká posledná kvapka. Je skoro na to o tom hovoriť. Každý máme nejakú predstavu o partnerovi a tie predstavy sa niekedy míňajú,“ priznal.

„Všeobecne môžem povedať, že ak bolo na škodu, že príliš pracujem, mám starosti a nie každý deň sa smejem, to je zlé, pretože to je asi pravda. A či to bola moja chyba, neviem, ale ja holt taký som. K tomu som len za posledné dva mesiace mal ťažké zdravotné problémy, čo mi tiež nepridalo, teda som nebol najzábavnejší spoločník,“ priznal svoje starosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:01