Herečka a komička Iva Pazderková premýšľala kedysi o adopcii.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Komička Iva Pazderková najprv premýšľala o adopcii: „Je dobre, že žiadne deti nemám.“ Prečo zmenila názor?

19.09.2023, 15:00
Celebrity

Dlhé roky bola Iva Pazderková (43) terčom otázok ohľadom jej plánov s potomkom. Po dieťati kedysi veľmi dlho túžila, a pretože to prirodzenou cestou nešlo, priznala, že premýšľala aj o adopcii. Teraz je však šťastná ako bezdetná a je rada, že deti nakoniec nemá. Prečo?

K deťom má sama blízko a podľa jej slov by sa mal o problematiku zaujímať každý, kto sa zaujíma o svet okolo seba. „Ja si myslím, že je to súčasť života každého človeka, ktorý sa zaujíma o svet okolo a je si vedomý toho, že nie každý má dobrú východiskovú pozíciu. Už dávno pred rokmi, keď som začala spolupracovať s nadáciou Terezky Maxovej, som si uvedomila, aké šťastie ja vlastne mám," vysvetlila herečka, ktorá deťom rada pomáha, ale svoje vlastné nemá.

"Bola doba, kedy som si veľmi priala deti, a vzhľadom na to, že to prirodzenú cestu nešlo, som premýšľala o adopcii, ale myslím si, že je veľmi dobre, že deti nemám," povedala pre extra.cz. "Takto, či už finančne alebo pomocou Teribearu, pomáham oveľa viac," povedala spokojne herečka, ktorá má namiesto potomkov telo ako vytesané z kameňa. V zdravom tele zdravý duch.

Komplimenty nepríjma s nadšením

O herečke sa spustila vlna bulvárnych článkov na tému sexy telo Ivy Pazderkovej, ona však takýto titulok nepodporuje. "Ja veľmi nemám rada slovo sexy, to totiž môže byť ktokoľvek, nemám rada generalizáciu, že kto je chudý a má pekáč buchiet, tak je krásny, to nie je vôbec pravda," verí Pazderková. "Dôležité je, že sa cíti človek dobre, a ja sa cítim dobre vďaka tomu, že cvičím, a na to žiadny zázračný tip nie je," dodala herečka, ktorá sa už roky venuje fitness.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:36