Herečka a komička Iva Pazderková premýšľala kedysi o adopcii.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Komička Iva Pazderková najprv premýšľala o adopcii: „Je dobre, že žiadne deti nemám.“ Prečo zmenila názor?

19.09.2023, 15:00
Celebrity

Dlhé roky bola Iva Pazderková (43) terčom otázok ohľadom jej plánov s potomkom. Po dieťati kedysi veľmi dlho túžila, a pretože to prirodzenou cestou nešlo, priznala, že premýšľala aj o adopcii. Teraz je však šťastná ako bezdetná a je rada, že deti nakoniec nemá. Prečo?

Každodenný pohyb je súčasťou jej režimu a dodržiava zdravý životný štýl. "Stalo sa to súčasťou môjho života, sústredím sa aj na to, aby som dobre a zdravo jedla, ale v noci som sa napríklad stavala v mekáči, všetko je to totiž o rovnováhe," popísala herečka, ktorá si rada dopraje aj niečo nezdravé. Problém jej však robí spánok, ktorý je pre človeka veľmi dôležitý kvôli regenerácii

Pazderkovej by mohla byť pre mnohých veľkou inšpiráciou, pretože svoj zdravý životný štýl začala držať až v neskoršom veku. "Veľká výzva pre mňa boli bikini fitness závody, chcela som dokázať, že je jedno, koľko vám je a či začínate od nuly, aj ja sama som chcela mať kondíciu a zmeniť životný štýl aj napriek tomu, že mám stále veľa nerestí, napríklad že fajčím," prezradila na seba herečka. "Uvedomila som si, že pokiaľ chcem byť slobodná do vysokého veku, chcem vyjsť schody a byť stále aktívna, musím pre to niečo urobiť," vysvetlila herečka a komička, ktorá sa cíti výborne.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 14:03