Kuchařová posielala Brzobohatého na sedenia k sexuologčke Hane Fifkovej.
StoryEditor

Prehovorila Brzobohatého sexuologička: Teraz budem hovoriť ja!

29.05.2023, 10:19
Celebrity

Došla mu trpezlivosť. Hudobník Ondřej Brzobohatý sa doteraz k rozvodu s Tatianou Kuchařovou nevyjadroval, ale blondínkine podpásovky sú už na neho priveľa. Teraz zbavil mlčanlivosti svoju sexuologičku, aby povedala všetko o ich sedeniach a jeho sexualite.

Tatiana Kuchařová po rozvode s Ondřejom Brzobohatým žiada aj anulovanie cirkevného sobáša. Dôvody prečo sa tak rozhodla spísala v cirkevnej žalobe. Obviňuje ho, že sa prezliekal za ženu a v takomto kostýme chcel od nej aj intímnosti, ktoré jej neboli po chuti. Brzobohatý obvinil bývalú modelku, že celý spis poskytla médiám aby mu uškodila. Podľa jeho slov mali k dokumentu prístup iba štyria ľudia. Čiže mimo nich dvaja cudzí, ktorých umelec svojim konštatovaním z kauzy vylúčil.

Očierňovanie jeho mena sa rozhodol stopnúť a dovolil  lekárke Hane Fifkovej prehovoriť pre český Blesk o jeho sexuálnom správaní. K tejto odborníčke ho totiž posielala na sedenia Tatiana Kuchařová

Otvorene tiež opísal, že ho mala Kuchařová prinútiť ísť na vyšetrenie k sexuologičke a psychoterapeutke. „Bol som k nej Taťánou vyslaný... Išiel som tam, pretože som jej chcel dokázať, že moja záľuba v prezliekaní nemá nič spoločné s mojou orientáciou, ako sa Taťána bála. Zároveň si chcela potvrdiť, že to nie je dedičné,“ zveril sa hudobník. Tiež ho obvinila, že je neplodný. Rovnako, tak to vyvrátil.

V žalobe pôsobí hudobník ako deviant. Odborníčka, ktorá ho vyšetrovala, ale toto tvrdenie vyvracia: „Tak toľko snáď môžem povedať, že u Ondreja rozhodne o žiadnu sexuálnu úchylku nejde.“ Dokonca hodnotí jeho otvorenosť pred verejnosťou k tejto téme za dobrá krok: „Osobne si myslím, že Ondrejova úprimnosť sa mu vráti v dobrom – bude teraz slobodnejší a možno svojím oznámením pomôže aj iným ľuďom."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:42