Ondřej Brzobohatý
StoryEditor

Brzobohatý otvorene o krachu manželstva. Pre toto vzdal vzťah s Tatianou Kuchařovou

13.01.2023, 10:27
Celebrity

O konci manželstva Taťány Kuchárovej a Ondreja Brzobohatého už bolo povedané mnoho. Zatiaľ čo modelka ohalila všetky peripetie, ktoré s hudobníkom prežila, muzikant prevažne mlčí. Teraz ale priznal, prečo sa rozhodol z navonok šťastného vzťahu odísť.

Krásna Kuchářová ešte dlho po rozvode osočovala Brzobohatého, že jej ešte v manželstve dlhú dobu klamal a podvádzal ju. Najskôr bol videný s tanečnicou Zuzanou Pilnou, následne sa ukázalo, že jeho srdce už bije pre moderátorku Danielu Písařovicovú, s ktorou tvorí pár dodnes.

Ondrej sa k rozpadu manželstva príliš nevyjadroval. Až teraz uviedol svoju verziu, že si skrátka prestali rozumieť. „Ja som ani nehľadal inde. Ja som si len uvedomil, že potrebujem životné šťastie k životu. Vo chvíli, keď v tom vzťahu dochádza k nejakému nedorozumeniu a každý v tom páre hovorí inou rečou, tak sa skrátka stane to, že to človek vzdá. Ja som to vzdal, čo mi vôbec nie je ku cti,“ priznal v programe Show Jana Krausa na Prime.

Šťastie, ktoré hľadal, našiel až práve po boku Danieli. „Ja to šťastie mám. A som za to rád, že sa mi to podarilo. Je to niečo, čo sa v živote deje mnohým ľuďom, nielen mne. Ale ja som bol iniciátorom rozchodu, tak preto som na tom pranieri a mlčím,“ dodal Brzobohatý.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:10