Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Raka čaká veľká zmena, Škorpióna povinnosti

11.09.2023, 12:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 11. septembra do 17. septembra.

Baran

Minulý týždeň ste zvládli všetko, čo ste si zaumienili, no bohužiaľ ste si pohnevali človeka, na ktorom názore vám záleží. Nebojte sa, do konca tohto týždňa sa tento konflikt vyjasní. Keďže sa najbližšie dni budete najlepšie cítiť v kruhu rodiny a uvedomíte si, že jediné, na čom záleží je láska, spolupatričnosť a náklonnosť vašich blízkych, v práci vám budú myšlienky neustále ubiehať domov. Dajte si však pozor, aby si to nevšimol nadriadený či závistliví kolegovia.

Býk

Tento týždeň budete musieť poľaviť zo svojej tvrdohlavosti. Začnite počúvať aj názory iných, ktorí vám radia naozaj dobre nielen ohľadom práce, ale aj vzťahov. S partnerom sa porozprávajte o svojej budúcnosti a strávte spolu nejaký čas. Ak ste nezadané, pripravte sa na stretnutie s niekým, po kom ste túžili už v minulosti, no nevyšlo to.

Blíženci

Konečne sa vám podarilo usporiadať myšlienky, takže sa nebojte dopriať si pár dní voľna. S kľudom si urobte radosť aj nejakým malým darčekom. Čo sa týka vzťahov, pripraviť sa môžete na príjemné obdobie plné lásky, vášne a romantiky. Nezabudnite však na to, že nie je dôležité len prijímať, ale aj dávať.

Rak

Najbližšie dni prídete na to, že odchod je veľakrát najrozumnejším riešením. Veď predsa, už dlhšie rozmýšľate nad zmenou zamestnania, tak prečo sa nerozhodnúť práve tento týždeň? Okrem toho by ste sa mali pripraviť aj na nezhody s partnerom, nepríjemnú hádku a žiarlivú scénu. Aby ste načerpali silu, doprajte si cez víkend oddych, no voľnosť nezabudnite dopriať aj deťom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 13:32