Z Tomáša sa stal podľa najnovších informácii sukničkár.instagram/petranagala
StoryEditor

Sukničkár Tomáš? Petrana z Ruže pre nevestu prezradila, aký bol skutočný dôvod ich rozchodu

29.08.2023, 09:00
Celebrity

Síce šou Ruža pre nevestu ukončila svoju prvú sériu už dávnejšie, o vzťahu Petrany s Tomášom sa verejnosť dozvedá deň čo deň nové a šokujúce informácie. Aj keď títo dvaja už netvoria pár, každý z nich má čo povedať k priebehu ich zväzku. Pozrite sa, ako videla rozchod Petrana a čo stálo za ich odlúčením.

Tomáš Tarr mal v šou Ruža pre nevestu na výber z dvadsiatky žien, no srdce ho takmer po celý čas ťahalo k Petrane. Bohužiaľ, niekoľko mesiacov po skončení televíznej relácie sa rozišli a Tomáš sa napokon rozhodol vytvoriť pár s Marcelou Dolniakovou, ktorá bola takisto účastníčka šou. Síce to spočiatku vyzeralo tak, že sa rozišli v pokoji, nedávno vyšlo najavo, že opak je pravdou. V posledných rozhovoroch, ktoré Petrana absolvovala, sa o ich rozchode rozhovorila o čosi viac a odhalila tak prekvapivé informácie o Tomášovi.

Našla mu správy s Marcelou

Tomáš síce v šou pôsobil ako milý a romantický džentlmen, Petrana má dnes naňho už iný názor. Myslela si totiž, že mu môže dôverovať a počas ich vzťahu nebudete flirtovať s nikým iným, no ukázalo sa, že pravda je niekde inde. „Predo mnou koketný k iným ženám nebol, no podľa toho, aké správy som videla, si myslím, že poza môj chrbát bol,“ rozhovorila sa Petrana a ďalej podotkla, že keď sa pozrela do jeho telefónu, jej predtuchy sa potvrdili. „Veľa si písal s fanúšičkami z Thajska, ale boli tam aj ženy, ktorým on napísal ako prvý a boli to veci, ktoré by vo vzťahu písať nemal. Ja som tušila, že niečo také robí, pretože mal vypnuté upozornenia z Instagramu,“ povedala. Napokon prezradil aj to, že správy s Tomášovou súčasnou partnerkou našla taktiež. Najviac ju šokovalo, keď videla, že si v konverzácii nehovoria menami, ale prezývkami ako miláčik, zlatíčko či láska. Tvrdí, že keď s tým konfrontovala Tomáša, úprimnému vysvetleniu sa vyhýbal. Pár mesiacov po rozchode sa napokon rozhodla prehovoriť aj o iných veciach.  

Z džentlmena sukničkár

Petrana sa rozhodla prelomiť mlčanie a zverejnila na svojom Instagramovom profile informácie o Tomášovi, ktoré rozhodne zabolia nejedno ženské srdce. „Niekedy som si nahovárala, že naozaj chcel byť so svojou momentálnou priateľkou, a preto si písali a volali aj počas nášho vzťahu. Ale správy, ktoré mi posielali včera a predvčerom dievčatá, čo s im mali dočinenia mi ukázali to, že bolo správne ísť s celou pravdou von,“ napísala. Tvrdí, že otvorila pandorinu skrinku, pretože jej nepísalo veľké množstvo žien, ktoré jej poslali screenshoty správ s Tomášom. Podľa takýchto dôkazov je jasné, že Tomáš nie je také neviniatko, ako ho môžete vidieť v televízii. Či už je to slávou alebo charakterom, vyzerá to tak, že je veľký sukničkár.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 09:06