Agáta a Jaromír Soukup.Archiv MAFRA
StoryEditor

Agáta Hanychová sa chce vydávať. Bude z nej pani Soukupová?

05.05.2023, 10:32
Celebrity

Známa škandalistka nedávno porodila českému televíznemu mágovi Jaromírovi Soukopvi dcéru Rozárku a už títo dvaja skloňujú slovo svadba. Influencerka Agáta Hanychová prezradila kedy sa veselica chystá.

Naisto už zdá sa vie, že jej dcéra ponesie priezvisko po otcovi. Či sa to zadarí aj jej je otázne no zdá sa, že všetko je na spadnutie: „Rozárka bude Soukupová a Agáta bude aj Soukupová," povedal Jaromír Soukup pre Super.cz krátko pred narodením dcéry. A tiež, že áno. Zamilovaný pár už totiž prezradil aj niečo viac.

Spočiatku ich vzťahu nikto veľmi veľké šance nedával. Ako sa ale ukázalo, Jaromír prežil Agátinu typickú trojmesačnú skúšobku i pôrod a teraz sa začína hovoriť o tom, že svojmu zväzku prilepí aj nejakú tú pečať!

Okolie páru síce hovorilo o tom, že by Agáta a Jaromír radi stihli svadbu ešte pred narodením Rozárky, nedostatok času a predčasný pôrod ale určili celkom inú postupnosť a svadba sa vraj odložila.

Termín sa Agáte napriek tomu napevno prezrádzať nechce a s humorom jej vlastným na otázky podobného charakteru odpovedá len slovami: „Svadba bude po štvrtom dieťati“, ako napokon vyhlásila aj pre eXtra.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:18