Petrana zo šou Ruža pre nevestu predáva prsteň.tv markíza
StoryEditor

Petrana sa zbavuje spomienok na ženícha Tomáša. Luxusný prsteň dala na internetový bazár!

28.08.2023, 10:35
Celebrity

Inzerát sa objavil na internetovom bazáre Vinted. Výherkyňa zaláskovanej šou Ruža pre nevestu už zrejme s Tomášom Tarr (30) nechce mať nič spoločné. Petrana Galatea (21) síce vyhrala šou a Tomáš si ju vybral, ale ich vzťah dlho nevydržal. Excentrická brunetka teraz prsteň čo jej navliekol chce streliť na bazáre.

Na portáli Vinted, ktorý je známy predajom oblečenia z druhej ruky, sa objavil prekvapivý inzerát. Zverejnila ho tam výherkyňa šou Ruža pre nevestu, Petrana Galatea Oráčová. Za sumu 1 500 Eur ponúka prsteň, ktorý získala od televízneho ženícha Tomáša Tarra. Prsteň je vyrobený z pravého zlata s 13 diamantmi. Petrana chce zjavne na Tomáša nadobro zabudnúť. V inzeráte ďalej uvádza, že prsteň nikdy nenosila a údajne ide až o druhý exemplár, keďže pôvodný, ktorý vyhrala v šou, jej bol veľký. 

Keďže pred časom Petrana v podcaste naložila potenciálnemu ženíchovi je pravdepodobné, že ich vzťah neskončil úplnou idylkou. Výherkyňa šou sa vyjadrila, že biznismenovi žijúcemu v Bangkoku musela robiť mamu a do domácnosti nenakupoval ani potraviny a všetky výdavky boli na nej. Tomáš cez médiá odkázal, že reagovať nebude.

Do oka si padol s vyradenou Marcelou. Dvojica zaplavuje sociálne siete šťastnými zábermi a nedávno sa ruka v ruke objavili na markizackej párty, kde sa nevedeli od seba odtrhnúť. 

image

Prsteň je pripravený na predaj.

vinted

POZRITE SA ČO O ŇOM PETRANA POVEDALA. PODVÁDZAL A KLAMAL, TVRDÍ

image

Tomáš skončil v náručí Marcely, ktorú v šou vyradil.

profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 12:44