Tomáš a Petrana po skončení šou skúsili tvoriť pár. Nevydržalo to viac ako pár mesiacov.tv markíza
StoryEditor

Zamilovaný pár zo šou Ruža pre nevestu: Tomáš a Petrana si po veľkej láske skočili do vlasov!

04.08.2023, 11:30
Celebrity

Perú špinavú bielizeň? V šou Ruža pre nevestu si mladý a ambiciózny Tomáš Tarr (29) vybral zo všetkých účastníčok extrovertnú Petranu. Influencerka získala jeho srdca, ale vzťah im vydržal dva mesiace. Teraz Petrana (21) o ich krátkom, ale intenzívnom spolužití prehovorila. Tomáš krátko na to reagoval. Ani jeden si toto do rámiku nedajú.

Nikto nepochybuje, že mladá influencerka s výraznými očnými linkami Petrana má rada pozornosť. Tentokrát ju získala zverejnením citlivých informácii. Na Tomášovi nenechala nitku suchú.

Aj keď počas šou tvrdila ako je do neho zamilovaná a túži ho získať, ich vzťah po skončení šou nabral rýchly koniec: „Boli sme spolu zavretí u mňa v byte dva mesiace a snažili sme sa to nejako manažovať, ale chcela som mu dať aj priestor, aby bol v byte sám. Pamätám si, že som sa ráno zobudila a rozmýšľala nad tým, ako si naplánujem svoj deň, aby som ho náhodou niečím neiritovala. Prekážalo mu napríklad, že som sa zobudila, mne ráno trvá aspoň hodinku-dve, kým vôbec dokážem fungovať, že som si sadla na gauč a pozerala do mobilu. Snažila som sa to nejako meniť, aby som niečo robila a to ma začalo strašne utláčať. Keď som nejaký týždeň robila veľa vecí, bol strašne nahnevaný, že sa mu nevenujem,” vypustila do sveta Petrana. Tomášovi netrvalo dlho a k slovám jeho expriateľky Petrany sa vyjadril.

Ako malá?

Označil ju za nezrelú: „Ťažko sa mi vôbec hľadajú slová na celú túto situáciu. Od nášho rozchodu som nemal potrebu živiť kauzy okolo nášho vzťahu a najmä vyjadrovať sa akokoľvek negatívne na adresu Petrany. Nerobil som to ani na svojom Instagrame a ani v médiách. Každý, kto má pozná, vie aký som. Aj ako sa správam k ženám,"  prezradil Tomáš pre portál Topky.sk.

„Vyťahovať veci zo súkromia, navyše nepravdivé a vytrhnuté z kontextu, je hodné nevyspelej ženy, ktorá sa zjavne nevie vyrovnať sama so sebou. Nemám v pláne vracať sa k tomuto vzťahu a hovoriť o tom, ako práve jej detinské správanie prispelo k nášmu rozchodu, pretože jej nechcem ublížiť. Je to pre mňa už dávno úplne zabudnutá kapitola," uzavrel.

Žiarlivá Petrana:

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:52