Petrana zo šou Ruža pre nevestu odhalila súkromie.
StoryEditor

Petrana zo šou Ruža pre nevestu: „Moji rodičia sa mali rozviesť skôr. Vnímala som, že to nefunguje.“

08.08.2023, 10:33
Celebrity

Mladá Petrana (22), ktorá vyhrala zaláskovanú reality šou Ruža pre nevestu pootvorila dvere do jej rodinných vzťahov. Priznala, že už ako dieťa vnímala, že manželstvo jej rodičov je iba naoko.

Výrazná Petrana otvorene hovorí o svojich úzkostiach, ktoré mohli začať už v detstve. Nesie si ich do dnes, ale s problémom už vie pracovať. Súťažiaca z romantickej šou, ktorá nakoniec vyhrala a s Tomášom tvorila pár už s týmto vzťahom skoncovala. Túto tému považuje za uzavretú. Rozrozprávala sa, ale o rodinných väzbách a ako to bolo s rozvodom jej rodičov. 

Petrana hovorí v rozhovoroch najmä o mame a babke, ktorá bola psychiatrička. Otca z debát vynecháva. Prečo?: "Moja mama a otec sa rozviedli oficiálne až keď som bola staršia, ale a mám pocit, proste nemám žiadnu spomienku, že by moji rodičia sa mali nejako k sebe. Držať sa za ruky, dať si pusu, alebo niečo také. Toto ja vôbec neregistrujem. Ja som strašne motivovala maminu, že kedy už podáš te rozvod, veď vidím, že to je zlé." Jej mama, ale tvrdila, že chcela aby mala jej dcéra otca, ale časom priznala, že by mohla mať otca aj tak. Nemuseli sa všetci traja toľké roky trápiť:  "Oni mohli byť od seba už aj dlhšiu dobu a mohla som mať aj tak otca. Zo začiatku môj otec s tým problém mal a hovoril aká je mamina zlá, ale nakoniec sme si našli cestu a podarilo sa mi, mu to vysvetliť, že to nie je dobré," rozhovorila sa v podcaste Pohofka

Dnes jej mama má milujúceho muža a vo finále mohli byť všetci šťastnejší skôr. Lebo divadielko šťastného manželstva nebolo pre Petranu ako dieťa vôbec prínosné. I keď si jej rodičia mysleli, že to hrajú dobre a pre dcéru sa obetujú nepomohlo to. I keď ako malá úplne nevedela o čo ide, neskôr ako tínedžerka dobre vedela koľká bije. Dodala, že na jej aktuálne vzťahy to dnes našťastie dopad nemá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:26