Salma Hayek na filmovom festivale.Profimedia
StoryEditor

Salma Hayek predviedla postavičku v plavkách: Rozkokošená na jachte v Mexiku

16.08.2023, 09:49
Celebrity

Leto prináša so sebou dovolenkové obdobie a nie len celebrity to ťahá k vode. Herečka Salma Hayek (56) si zvolila oddych na luxusnej jachte kde predviedla pri pobreží svoje krivky.

Herečka Salma Hayek predviedla svoje vnady na jachte v Mexiku v Los Cabos. To, že je tejto dáme 56 rokov, by tipoval iba málokto. Na jachte jej robil spoločnosť jej manžel François-Henri Pinault a ďalší priatelia. Známe osobnosti volia dovolenku na jachte, ktorá im ponúka dostatočné súkromia. Fotografi ich často, ale zachytia pri pobreží, keď sa rozhodnú pre zmenu. To sa stalo aj obľúbenej umelkyni Salme Hayek. 

image

Salma dovolenkuje na jachte v Mexiku.

Profimedia

Odhodlaná a cieľavedomá Mexičanka je príkladom toho, že v živote stojí za to riskovať a ísť za vytúženým snom. Najradšej je doma, rada zájde na film, na jedlo alebo vyráža na pláž povedala v minulosti.

Roky žne úspechy

V každej úlohe nezameniteľne predvádza svoje plné odhodlania a vášeň. Tú na nej miluje obzvlášť mužská polovica divákov. Ženy mali jej filmy rady prinajmenšom preto, že v nich hrá vedľa obľúbených mužských hviezd a nakoniec si Salmu obľúbili ako skvelú predstaviteľku modernej nezávislej maliarky Fridy, rovnako tak ako tí všetci zostávajúci diváci, ktorí obdivujú predovšetkým herecké kvality.

Temperamentá diva

Mexických krások v Hollywoode veľmi nestretnete, a aj keby, túto si s nikým nepomýlite. Charizmatická, exotická čiernovláska väčšinu filmových rolí chytá už vďaka svojmu vzhľadu, hoci sa jej striedavo darí ukázať, že vie niečo viac.

Výraz impulzívnej latinskoamerickej herečky veľmi nezodpovedá menu Salma, ktoré v arabčine znamená pokoj alebo mier.

Salma sa stala jej nevlastnou mamou dcéry Mathilde v roku 2009, keď sa vydala za jej otca, francúzskeho miliardára a podnikateľa Françoisa-Henriho Pinaulta. Salma Hayek v jednom z rozhovorov prezradila, že tesne pred svadbou sa na chvíľu dokonca rozišli a sobáš odvolali. Krízu však nakoniec zvládli a okrem detí z Françoisovho predchádzajúceho vzťahu sa tešia aj zo svojej spoločnej dcéry Valentíny.

FOTO Hayek a manžela na jachte nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:35