Sú klebety o rozvode Harryho a Meghan naozaj pravdivé?archív
StoryEditor

Tak sú spolu, či nie? Harry a Meghan uverejnili video aj napriek klebetám o rozvode

08.08.2023, 17:00
Celebrity

Posledné mesiace koluje medzi ľuďmi klebeta, že vzťah Harryho a Meghan na tom nie je vôbec dobre. Mnohí si dokonca myslia, že sa schyľuje až k rozvodu. Ťažko povedať, či je to mýtus alebo fakt, no jedno je viac, než isté, ich správanie je až nadmieru zvláštne.

Vzťah vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu čelí problémom, nenávisti či konfliktom už od prvého rande a zdá sa, že ani po odchode z kráľovskej rodiny tomu nie je inak. Verejnosť totiž stále šíri všemožné klebety, z ktorých mnohé vôbec nie sú pravdivé. Posledné mesiace sa však v médiách rozšírila správa o ich údajnom rozvode. Aby manželia túto klebetu vyvrátili, začali sa správať naozaj zvláštne.

Silené úsmevy

Najprv to boli špekulácie o finančných problémoch, v súčasnosti koluje v médiách fáma o manželskej kríze a rozvode. Aby manželia vyvrátili tieto klebety, rozhodli sa, že sa vyberú na spoločnú prechádzku po uliciach Santa Barbary, pri ktorej ich môže uvidieť celá verejnosť. Bohužiaľ, mnohým ich správanie či výraz tváre prišiel silený. Meghan sa po celý čas usmievala od ucha k uchu a Harry sa pravdepodobne kvôli fotografom skryl za slnečné okuliare. Síce si mysleli, že po tom každý pochopí, že sú stále spolu, skutočnosť bola úplne odlišná. Klebety o rozvode sa im dokonca nepodarilo vyvrátiť ani po uverejnení spoločného videa.

Nepomohlo ani spoločné video

Manželia uverejnili spoločné video, na ktorom telefonujú mladým víťazom grantu na novú technológiu v rámci ich spolupráce. Opäť si pravdepodobne mysleli, že krásne prostredie, v ktorom sa nachádzajú, či úsmevy a radosť v tvári im pomôže zakryť fámy o rozvode. Mnohí odborníci však tvrdia, že dosiahli presný opak. Podľa nich sa tvárili až príliš natešene a ich reakcie boli nadmerne prehnané. Okrem toho si niektorí všimli, že sa na videu manželia na seba ani raz nepozrú, nevidieť náznaky nejakých dotykov či vzájomných pohľadov. Aj keď sú si mnohí istí, že majú vo vzťahu problémy, stále sa nájdu aj takí, podľa ktorých je v ich manželstve všetko v poriadku. Ku ktorej skupine sa prikladáte vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:19