Herečka Táňa Pauhofová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Táňa Pauhofová musela vyhľadať psychoterapeuta. Priznala z čoho má fóbiu

02.08.2023, 10:43
Celebrity

Je krásna a úspešná, ale ani jej sa nevyhýbajú obavy a strachy. Svoje o tom vie aj herečka Táňa Pauhofová (39), ktorá prehovorila o návštevách psychoterapeuta.

V dnešnej dobe mnoho ľudí využíva služby terapeutov, ktorí im pomáhajú pri zvládaní problémov a so spracovávaním traumy. Táto téma už dávno nie je tabu.

Odborníka navštevuje aj populárna herečka Táňa Pauhofová, ktorá s ním rieši svoje problémy s komunikáciou. „Ja som úplne učebnicový príklad pre psychoterapeuta, ale veľmi dobre spolupracujem. Najviac sme pracovali na tom, aby som sa nesnažila odpovedať na všetko,“ priznaa Pauhofová v českej talkšou 7 pádu Honzy Dědky.

Filmová hviezda je vo svojom okolí totiž známa tým, že neberie telefóny. „Viem komunikovať s ľuďmi, len nerada telefonujem. To je celé. Nie je mi to príjemné,“ prezradila Táňa fóbiu, ktorá je častejšia skôr u ľudí o generácii mladších.

O svojej vášni

Je to trochu prekvapujúce, ale herečka zbožňuje šoférovanie. „Mňa baví šoférovať čokoľvek, viem šoférovať aj kamión. Pri práci sa dostávam k tomu, že musím vedieť obsluhovať rôzne dopravné prostriedky, tak dostanem rýchlokurz. Alebo k niektorému tovaru nedostanete odvoz, ale ponúknu vám kľúče od dodávky, aby ste si to odviezli sami. Tak nezostáva nič iné ako si to odriadiť,“ vysvetľuje herečka.

Sníva o tátošovi

Táňa nemiluje jazdu autom. Láka ju však aj väčší adrenalín: Ešte by som chcela motorku, to ma láka. Môj otec je vášnivý motorkár, vyrastala som pri motorkách, tak sa to asi nejako prirodzene presunulo na mňa,“ prezradila mamička malej Míly.

Červenovláska bola hosťom v populárnej šou 7 pádu Honzy Dědka viackrát

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 15:09