Známe tváre povedali prečo prepadali pochmúrnej nálade a kde vyhľadali pomoc.
StoryEditor

Depresia v slovenskom šoubiznise: Títo priznali psychické problémy aj lieky!

19.07.2023, 13:06
Celebrity

Húfne sa priznávajú. Celebrity sa už nevyhýbajú kedysi pálčivej téme. Rozhodli sa strhnúť pozlátko a začali priznávať momenty, kedy sa pasovali s vážnymi duševnými chmúrami. Niektorí si nevedeli rady a nepomohol ani psychoterapeut. Museli siahnuť po antidepresívach. Pozrite sa, ktorí herci a moderátori s čím bojovali a ako sa z nekontrolovateľného smútku dostali.

Ján Gordulič (43)

"Poštár" Janko mal problém s pohárikom. Na dno pozeral viac ako je zdravé. Stalo sa ta po smrti otca. „Ja som začal na tú terapiu chodiť, lebo som reálne začal mať depresie, alkohol tam bol, všeličo... tak postupne oškrabávam tie vrstvy a riešim to inak,” povedal teraz Zuzane Hanzelovej v relácii Rozhovory ZKH na Tyršáku. Jeho osobné problémy sa, samozrejme, odrazili aj na jeho manželstve. „Vzťahy mi to nabúravalo, s manželkou sme mali akoby nekomunikáciu. Mne to pomohlo, teraz po 8 rokoch máme najlepšie obdobie vo vzťahu,” prezradil Gordulič.

zaspomínal si aj na svoje posledné opilecké chvíle. „Ja som sa opil na Valentína alebo deň pred Valentínom v meste, sedel som tam a videl som na sebe tie pohľady – vidíš na ľuďoch, že: Pozrite sa na toho Gorduliča, aký je ožratý. Toto bolo také strašné pre mňa, že som si to zapamätal a povedal som si, že už som starý na to, aby som sa takto strápňoval,” priznal. Vyhľadať psychológa je stále stigma spoločnosti. Toto konštatoval aj Gordulič. Jeho bývalá priateľka sa terapeutom smiala: „Mal som bývalú frajerku, ktorá mi povedala, že psychológ, to je zlyhanie. Chodíš k psychológovi? Zlyhal si, že si nevieš pomôcť sám. Vtedy som si uvedomil, že niektorí ľudia to môžu takto brať, ale ja to tak neberiem, mne to pomáha, sú to dobre investované peniaze. Chcem o tom asi aj hovoriť, že je to normálne a podľa mňa by to pomohlo viac ľuďom.” 

image

Ján Gordulič

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 05:43