Heidi Klum s manželom Tomom dovolenkuje na Sardínii.Profimedia
StoryEditor

Heidi Klum a jej horúca bozkávačka. Pri mladom manželovi predviedla perfektnú figúru

14.07.2023, 10:05
Celebrity

Romantika vo vlnách v podaní Heidi Klum (50) a jej manžela Toma Kaulitze (33). Modelka si so svojim mužom už niekoľko dní vychutnáva dovolenku na slnečnej Sardínii. Zamilovaná dvojica si užíva romantiku v morských vlnách, kde nebola núdza o horúce bozky a objatia.

V decembri 2018 top modelka Heidi Klum oznámila zasnúbenie s gytaristom Tomom Kaulitzom. Svadba prišla rýchlo. Zosobášili sa o dva mesiace neskôr na nenápadnej ceremónii a potom mala druhú luxusnú taliansku svadbu v auguste 2019. Dvojica je stále po uši zamilovaná. Na pranieri bol pred svadbu ich veľký vekový rozdiel, ktorý zdá sa títo dvaja neriešia. Paparazzi ich aktuálne zachytili na spoločnej dovolenke v Taliansku, kde si užívali jeden druhého, pláž a morské vlnobitie. Modelka ukázala, že popiera vek. V sexi bikinách a zlatou retiazkou cez pás bola na slnečnej pláži neprehliadnuteľná. 

Modelka Heidi Klum má s prvým manželom, spevákom Sealom tri deti. Najstaršiu, dcéru Leny porodila modelka šéfovi Formuly 1 Flaviom Briatorem, ktorú si spevák Seal neskôr adoptoval.

Modelka a bývalá moderátorka sa so Sealom rozviedla v roku 2012 po siedmich rokoch spolužitia. Koniec manželstva odôvodnila stručne - neprekonateľné rozdiely. 

S aktuálnym mužom, Tomom Kaulitzom našla čo hľadala: "Som oveľa šťastnejší človek," povedala blondínka po sobáši. "Prvýkrát mám partnera, s ktorým môžem diskutovať o všetkom. Niekoho, kto zdieľa povinnosti, ktoré máme v živote všetci. Kedysi som bola na všetko sama. Prvýkrát si vyskúšam, aké to vlastne je mať partnera.“

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 14:39