profimedia
StoryEditor

Známe osobnosti, ktoré sa narodili vo vašom znamení. Pozrite sa, čo máte spoločné!

09.07.2021, 20:00
Životný štýl
O charakteristike svojho znamenia už zrejme tušíte. Viete však, kto sa narodil v rovnakom znamení ako vy?

Strelec 

Najoptimistickejšie znamenie zverokruhu. Títo ľudia so sebou nesú obrovskú dávku pozitívnej energie, ktorá poteší každého. Nehovoriac o tom, že Strelci bývajú skvelými poslucháčmi a priateľmi. Jedným z ich ďalších darov je schopnosť pobaviť svoje okolie a radšej, než by prejavili svoju zlú náladu, sa stiahnu. Pritom existuje toľko veľa ľudí, ktorí by im dali prvé aj posledné. 

Medzi Strelcov patrí herečka Christina Applegate či speváčka Britney Spears. Z mužského pohlavia Strelcov reprezentuje Brad Pitt či režisérsky mág Steven Spielberg.

Kozorožec

Títo ľudia sú považovaní za nesmierne disciplínovaných a preto bývajú ukážkovými zamestancami. Nie sú však nevýraznými myškami, práve naopak, často majú veľkú osobnosť a v spoločnosti sú považovaní za zaujímavých jedincov, s ktorými sa porozprávate na každú tému. 

V tomto znamení sa narodil basketbalista LeBron James či herci Bradley Cooper a Orlando Bloom. Kozorožcom je aj vojvodkyňa Kate Middleton.

Vodnár

Vodnári sú vo všeobecnosti veľmi priateľskí a v spoločnosti sú taktiež obľúbení. Vďaka svojim nepredvídateľným reakciám a často veľmi komplikovanej osobnosti sú vždy trochu tajomní. Jeden deň ovplývajú obrovským šarmom a druhý zasa dokážu prekvapiť inteligenciou. Obvykle radi cestujú a milujú dobrodružstvo.

Narodení v znamení Vodnára je aj herec John Travolta, charizmatický Ashton Kutcher či speváčka Shakira. Najvýraznejšou osobnosťou je však nepochybne Jennifer Aniston.

Ryby

Toto znamenie je považované za mimoriadne kreatívne a je vysoko pravdepodobné, že sa prejaví práve v umeleckej sfére. Ich kreativita pramení z toho, že sú príliš citliví a veľmi emocionálne založení. Práve to je im často na škodu a mnoho z nich so svojimi emóciami nevie správne pracovať - z čoho pramenia nezmyselné hádky.

Medzi známe osobnosti, ktoré sa narodili v znamení Rýb, patrí speváčka Rihanna, herečka Emily Blunt, predstaviteľ bonda Daniel Craig či spevák Seal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:53