Pozrite sa, ktorá nevesta zo šou Ruža pre nevestu si dala zašiť uši.instagram/terinka_a
StoryEditor

Nevesta zo šou Ruža pre nevestu radikálne zmenila imidž. Nové uši z Prahy!

11.07.2023, 17:30
Celebrity

Tereza Kosecová je známa najmä zo šou Ruža pre nevestu, kde spolu s ďalšími účastníčkami zabojovala o srdce sympatického Tomáša. Aj keď jej to s ním napokon nevyšlo, skončila v top trojke a z relácie si odniesla mnohé. Tvrdí, že by sa prihlásila znovu a niet sa čomu čudovať, pretože šou ju vo veľkom zmenila.

O priazeň slovenského podnikateľa Tomáša Tarra zabojovalo v šou Ruža pre nevestu až osemnásť účastníčok. Jednou z nich bola Tereza Kosecová, slovenská influencerka a tiktokerka. To, že Tomáša zaujala na prvý pohľad, bolo všetkých jasné. Okrem skromnosti a pokorného správania totiž vyčnievala z davu účastníčok najmä svojim vzhľadom. Je viac než možné, že práve dredy a potetované telo ju dostalo až pred brány finále. „Keby som sa mala rozhodnúť, či sa prihlásim znova, určite by som sa prihlásila,“ tvrdí Tereza a niet sa čomu čudovať, pretože účinkovanie v Ruži pre nevestu ju vo veľkom zmenilo, a to najmä čo sa týka jej výzoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tereza Kosecová (@terinka_a)

Tunely nosila od trinástich

Tereza bola v šou Ruža pre nevestu neprehliadnuteľná. Dôvodom je najmä fakt, že okrem nevinného a skromného správania vyčnievala spomedzi ostatných účastníčok aj svojim vzhľadom. Telo mala pokryté tetovaniami a hlavu dredami, ktorých sa však zbavila už v prvých častiach. Po účinkovaní v šou sa rozhodla pre ďalšiu radikálnu zmenu. Nechala si zašiť uši, ktoré boli dlhé roky namáhané veľkými tunelmi. Tie údajne nosila od svojich trinástich. „Bola som na zašití v Prahe približne pred tromi mesiacmi. Išla som na zákrok z toho dôvodu, že sa mi nepáčilo, aký vzhľad tváre mi to robí. Cítila som sa v tom jednoducho ako taký punkáč a čím som staršia, tým viac sa chcem cítiť žensky,“ povedala Tereza. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tereza Kosecová (@terinka_a

 

V Prahe jej uši zašívali až šesť hodín, no keďže ich mala lokálne umŕtvené, samotný zákrok ju vôbec nebolel. Tvrdí, že omnoho horšie bolo hojenie. „Hojenie bolo, aké bolo. Prirovnala by som to asi k trhaniu osmičiek po zákroku, ale za pár dní to prešlo,“ povedala Tereza.Aj keď si náušnice bude môcť nasadiť až po deviatich mesiacoch, je pre ňu dôležité, že sa znovu môže cítiť ako žena. Vyzerá omnoho jemnejšie, nemyslíte.

image

Tereza si už ako tínedžerka dala do uší tunely. Teraz sa obrovských dier pomocou chirurga zbavila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 22:14