Robo Opatovský si užíva leto vo svojej vile.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Robo Opatovský si užíva leto v luxuse. Pozrite sa na jeho vilu, ako z rozprávky

06.07.2023, 14:00
Celebrity

Robo Opatovský (51) si užíva leto v luxuse svojej vily na Záhorí. Okrem veľkorysého pozemku má k dispozícii aj bazén a celý dom pôsobia ako oáza pokoja. Nemožno sa preto čudovať, že Robo aj s rodinkou sa tu cítia nie len príjemne, ale aj bezpečne. Spevák ani nepotrebuje ísť na dovolenku. Pokoj a pohodu si zariadi aj v obkolesení múrov vo svojom.

Na Záhorie sa presťahoval spevák Robo Opatovský z ruchu mesta pred pár rokmi. S rodinou si toto rozhodnutie nevie vynachváliť. Priestranný dom mimo centra Bratislavy je úplný opak jeho staromládeneckého bývania: „Je to rodinný dom v pravom zmysle slova, pre mňa a moju rodinu, s veľkou kuchyňou, jedálňou, detskou izbou. Tu už nie je nahrávacie štúdio, ani žiadne hosťovské izby na prespanie žúrujúcich muzikantov," opísal hudobník.

Vo vlastnom

Robo sa na svojich sociálnych sieťach s fanúšikmi delí aj o svoje súkromie. Nedávno zverejnil fotku z bazéna, na ktorej pozadí sa nachádza aj jeho rozprávkový dom. Bazén, ktorý si dokonca užíva aj v spoločnosti štvornohého člena rodiny. Veľká záhrada a množstvo rastlín vytvárajú dokonalú harmóniu. Z tohto miesta pokoj doslova sála. Vôbec by sme sa nečudovali, keby sympatický spevák s rodinou trávil práve vo svojej vile pokojne celé leto.

image

Robo Opatovský si užíva leto vo svojej vile.

Veľké plány

Pri stavbe a zariaďovaní spoločného hniezda prihliadal Robo spolu s partnerkou Katkou, v prvom rade na to, aby spĺňal potreby ich rodiny. No plány má veľké a časom by chcel v suteréne vybudovať priestor, v ktorom by mohol časom privítať pri dobrej hudbe a víne nie len svojich priateľov, ale aj fanúšikov. Nuž, z domu sa tak časom možno stane pomerne rušné miesto, no takýto netradičný nápad si iste získa svojich priaznivcov. 

Jeho aktuálna hudobná novinka - Pocta Cohenovi je už vonku. Na podklad pôvodnej skladby Hallelujah naspieval hudobník slovenský text z pera Daniela Heviera.

Príbeh skladby sa začal približne pred desiatimi rokmi, kedy text vznikol. Od tej doby hľadal Dano Hevier toho správneho speváka, až kým sa nestretol s Robom Opatovským.

Text mu poslal ešte v čase, kedy sa spevák venoval svojmu tradičnému vianočnému turné. Aj preto sa k realizácii dostal až na jar tohto roku, a potom to už bol rýchly proces. Dnes už je na svete aj videoklip k tejto skladbe, ktorý je podobne ako samotná nahrávka, krásny v jednoduchosti použitých "ingrediencií". Nič v ňom nie je naviac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 09:37