Robo Opatovský si užíva leto vo svojej vile.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Spevák Robo Opatovský o svojej manželke: „Zoznámili sme na kúpalisku, bola to náhoda.“

08.03.2024, 11:23
Celebrity

Hudobík Robo Opatovský (52) je už pätnásť rokov šťastne ženatý po boku krásnej Katky. Nevymenil by ju za nič život bez svojej rodiny si nevie predstaviť. Kedysi si prešiel vzťahom aj s oveľa mladšou modelkou. Keď bol po rozchode sám, ani nemusel príliš hľadať. Osud mu sám do život priniesol manželku.

Kľúč k šťastnému manželstvu je podľa Roba Opatovský celkom jednoduchý. Okrem lásky musí medzi oboma panovať toleracia, neriešiť toho druhého, lebo ho nemôžeme zmeniť. Aj keď je žena nervóznejšia, tak to beriem, že má také obdobie. A vtedy neriešim nič," povedal nám. Keď aj u nich zavládla vážnejšia kríza spravil jednu vec: "Treba zahodiť ego. Snažiť sa nájsť cestu ako komunikovať. Samozrejme na začiatku je úplna zamilovanosť, ale potom si uvedomím, že mám vedľa seba úžasnú ženu, ktorá vychováva našu krásnu dcérku, je úžasná a milujem ju," opísal spevák. "Ženil som sa pomerne neskoro. Stretol som ju keď som mal 37 rokov. Dcéru Hanku sme mali až keď som mal 42," zasmial sa.

Sám sa zamýšľal prečo mu prišla rodina do života neskôr: "Samozrejme, že keď poviete nejakú myšlienku tomu hore, tak to bude úplne ináč. Tak si pamätám, že som mal pred Katkou devätnásť ročnú modelku, ktorá neskôr tragicky zomrela," povzdychol si. Keď sa však rozišli, povedal si, že asi bude bohém do konca života. Nestalo sa: "Osud nás dal dokopy na kúpalisku. Ja som bol s mojimi kamošmi. Ona so svojimi známymim. Sranda, že ona išla do Skalice domov. Zavolala jej kamoška, či sa ide kúpať do Rakúska. Ja to isté, nasadol som kamošom do auta a išli sme sa kúpať do Rakúska," opísal ich nečakané avšak osudové zoznámenie. 

I keď nikdy nestavil na internetovú zoznamku, takže nevie úplne vyhodnotiť či je to dobrý nástroj ako nájsť lásku, prikláňa sa k tomu názor, že asi nie: "Malo by to byť také prirodzené. To čo sme mali my, to náhodné, je to prirodzené. Všetko to, že hľadám a mám už svoj vek a niekoho potrebujem, to už je tlak. To už je zlé," myslí si.  

Dá na jej názor aj v hudbe

„Text k piesni Šťastná mi poslala Oľga Šifrová, pričom už počas jeho čítania som si uvedomil, ako veľmi sa s ním stotožňujem. A to napriek tomu, že sa v ňom nie až tak vidím,“ smeje sa Robo Opatovský pri spomienke na prvý kontakt s jeho vychádzajúcou novinkou a dodáva: „Možno som ideálny otec, ale zrejme nie manžel. Viem, že pre svoju milovanú manželku by som mohol robiť oveľa viac. Mám medzery, na ktorých by som mohol zapracovať.“ vraví úprimne jeden z našich najobľúbenejších spevákov.

Niečo tomu chýbalo

Pesnička Šťastná, ako už jej názov napovedá, súvisí do veľkej miery s pohodou v partnerskom vzťahu. Pri otázke, čo robí ženu šťastnou, sa Robo Opatovský zamyslí: „Podľa mňa je žena šťastná vtedy, keď je doma kľud, pohoda, muž jej pomôže s domácimi prácami, vyblázni sa s deťmi, dopraje jej čas pre seba, aspoň občas navarí a na druhej strane nezabúda byť milujúcim partnerom.“ Mnohých možno prekvapí, že práve jeho manželka Katka zohrala pri finalizovaní skladby dôležitú úlohu: „Na text, ktorý mi zaslala Olinka, som vytvoril melódiu a zverejnil ju aj na sociálnych sieťach. Stále som sa však nedokázal zbaviť pocitu, že jej niečo chýba. Že nie celkom korešponduje s textom. Napriek tomu som ju poslal producentovi Randymu Gnepovi, s ktorým spolupracujeme roky a bol som zvedavý na jeho názor. Randy začal robiť demo verziu, no až keď mi ju poslal hotovú naspäť, musel som uznať, ako perfektne sa s ňou pohral a dokonale spracoval,“ spomína si Robo Opatovský.

Manželka vydala jasný signál

Zakrátko dal nahrávku vypočuť svojej Katke, ktorá si so slúchadlami na ušiach okamžite pohmkávala melódiu a lúskala prstami. „Vravím si, to je dobrý signál, moja žena je môj najväčší kritik, takže sme určite na správnej ceste,“ smeje sa obľúbený hudobník a teší sa z pozitívnych ohlasov, ktoré pesnička Šťastná zožala v úzkom okruhu ľudí, ktorí si ju mali možnosť doposiaľ vypočuť. A tých bude, podľa všetkého, čoraz viac.

Nový album i Babské jazdy

Robo Opatovský totiž avizuje vydanie nového albumu Nie som ideálny chlap, na ktorý odkazuje nielen jeho aktuálna novinka Šťastná, ale i dlhšie avizované Babské jazdy. Tie „vypuknú“ v apríli a muzikant sa na ne nesmierne teší. A ako k tomuto jedinečnému konceptu prišlo? To prezrádza on sám: „Rád komunikujem s mojimi  fanúšičkami či už na koncertoch, alebo sociálnych sieťach. Na minuloročnom turné som si všimol, že po vydarenom  koncerte sa baby majú chuť ďalej zabávať, tancovať, užívať si voľný večer, dať si drink s kamarátkami, skrátka predĺžiť si tú emóciu, ktorá v nich rezonuje. A tak som si pre ne pripravil šou doslova na mieru. Spojenie nadčasovej hudby, tanca, zábavy.“ S veľkým rešpektom očakáva, ako sa jeho nový projekt ujme.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 16:29