Mirka už svoju lásku neskrýva.Instagram/Mirka Hrivňáková
StoryEditor

Nevesta zo show Ruža pre nevestu, Mirka je už zadaná. Fanúšikovia sú z jej nového priateľa nadšení

05.07.2023, 08:00
Celebrity

Zdá sa, že finalistka reality show Ruža pre nevestu, Mirka Hrivňáková, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Lásku sympatického Tomáša si síce nezískala, no jej srdce už patrí fešákovi Matejovi. Zdá sa, že aj v tomto prípade platí, že všetko zlé je na niečo dobré.

Hoci sa zdalo, že Mirka je do Tomáša Tarra skutočne zamilovaná, čas ukázal, že aj iní muži majú u tejto ambicióznej slečny šancu. Po natáčaní šou Tomáša hodila za hlavu. Teraz krásna blondínka rieši úplne iné radosti. Úspešne zoštátnicovala. Je z nej veterinárka a po boku má nového chlapa, ktorý s ňou tento deň aj oslávil.

Rovnaké záujmy

Mirka nedávno na svojich sociálnych sieťach zverejnila video v ktorom sa okrem jej zverinca ukázal aj neznámy muž. Nezabudla ani na veľavravné slová:

„ĎAKUJEM za TEBA. Myslím, že toto video hovorí za všetko a nič viac nie je potrebné momentálne. Viac a všetko Vám poviem, ale toto som sem už musela zazdieľať,“ napísala s elánom. Je viac než jasné, že títo dvaja už nejaký čas spolu randia, no nechávali si to zatiaľ len pre seba. Zrejmé je tiež to, že ich spája náklonnosť a láska k zvieratám. Práve to je pre rodáčku z východu pri výbere partnera dosť podstatná časť, keďže ona ako zverolekárka má k zvieratám veľmi blízko.

Jej vyvolený si hovorí Pán Šeliem a má k sebe krátky popis: „Vždy stojím a budem stáť na strane zvierat, aj keď by to malo byť proti ľuďom,“ v tejto téme majú milovníci zvierat určite jasno. Koľko plánujú mať doma domácich miláčikov sa ukáže časom. Nebude prekvapení ani dvojciferné číslo.

image

Mirka ukázala nového priateľa.

Romantické fotky

Mirka však nezaháľala a svojim fanúšikom dopriala súbor fotiek na ktorých je so svojou láskou v plnej paráde. Fotky vznikli počas jej nedávnych promócii a tí, ktorí Mirku sledujú nešetria na adresu mladíka chválami.

Tomuto páru to pristane a vidno, že si vzájomnú prítomnosť naplno užívajú.

image

Mirka s novým priateľom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 13:08