Modelka Emily Ratajkowski sa zdá sa ešte hľadá.Profimedia
StoryEditor

Modelka Emily Ratajkowski sa otvorene hlási k bisexualite. Lásku hľadá v tomto náručí

08.06.2023, 12:09
Celebrity

Muži celého sveta jej ležia pri nohách. Vychytená modelka Emily Ratajkowski, ktorá sa zviditeľnila sporo odetá v klipe Blured Lines, ale muža na vzťah aktuálne nehľadá. Učarovali jej ženy.

Minulý rok sa rozišla so svojím manželom Sebastianom Bear-McClardom, s ktorým má syna a oznámila svetu, že je bisexuálna. Zatiaľ sa ženou nerandila, ale je to len otázkou času.

„Vždy som bola z tých, ktoré na človeku priťahuje skôr výsledný dojem ako konkrétne fyzično. Občas jednoducho len tak náhodne zistím, že mi daná osoba príde atraktívna,“ vyhlásila v rozhovore pre HommeGirls s tým, že je otvorená randeniu so ženou. „Rada by som. Čakám, až príde tá pravá,“ povedala

Následne uviedla, že usadiť sa zatiaľ odmieta. Na to, že po štyroch rokoch opustila manžela, s ktorým má dvojročného syna, je vraj hrdá. „Je to prvýkrát v živote, čo som single. A som na seba hrdá. Moja mladšia verzia by sa najskôr uspokojila s nejakým obyčajným chlapíkom, len aby niekoho mala. Som rada, že v tejto fáze už nie som,“ hovorí modelka.

Na otázku, čo najspontánnejšieho v živote urobila, odpovedala: „Odletela som do Tokia s dvoma najlepšími kamarátmi a dvojročným synom.“ Práve v Tokiu ju fotografi pristihli so spevákom Harrym Stylesom, ako sa bozkávajú pri aute a držia sa za ruky.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:44