Ondřej BrzobohatýProfimedia
StoryEditor

Bitka medzi Kuchařovou a Brzobohatým nekončí. Rád sa prezlieka za ženu. Chcel tak aj sex, obvinila ho

22.05.2023, 10:02
Celebrity

Dvojica Tatiana Kuchařová a jej exmanžel Ondřej Brzobohatý pokračujú vo vojne. Aj keď je dvojica už oficiálne rozvedená, Tatiana žiada aj anulovať cirkevný sobáš. Na hudobníka vytiahla silný kaliber. Obvinila ho z bizarnej úchylky.

Vo svojej žalobe hovorí, že má umelec záľubu v nosení ženských šiat a rád sa za dámu v súkromí prezlieka. Bývalá najkrajšia žena sveta tvrdí, že od nej dokonca chcel sex prezlečený za ženu. Podla Ondřeja poskytla žalobu médiám k dispozícii samotná blondínka z čoho je konsternovaný. Prečo to urobila nechápe: „To je otázka, ktorá ma zamestnáva už od tej chvíle, keď ste mi zavolali, že disponujete textom žaloby. Ja samozrejme viem, ako sa vyjadrovala na moju adresu, a bolo mi to ľúto. Chápal som, že je plná sklamania, ale nemal som najmenšie tušenie, že by to mohlo dôjsť až sem. Najskôr som dostal cirkevnú žalobu plnú klamstiev – plesk, prvá facka! A teraz sa dozviem, že ďalším adresátom je vaša redakcia. Direkt rovno na bradu.“ povedal v exkluzívnom rozhovore pre český Blesk. Obsah žaloby je podľa neho plná klamstiev preto sa rozhodol médiám poskytnúť otvorený rozhovor: „Mlčal som celú tú dobu, z úcty k tomu peknému, čo medzi nami s Tatianou bolo. Ale teraz už sa brániť musím. Len som nepočítal s tým, že to nebude výhradne za dverami cirkevného súdu, ale aj pred novinármi. A o to Tatiane evidentne ide.“ Umelec tiež spomína, že sa mu blondínka vyhrážala a preto sa uchýlila k takémuto konaniu: 

„Do slova a do písmena si túto jej vetu pamätám – ak sa so mnou rozvedieš, tak ťa zničím, Ondřej! Vôbec ma nenapadlo, ako a skrze čo by toho vôbec mohla byť schopná. Teraz to vidím. Len tomu vôbec nerozumiem. Rozvádzať sa najprv nechce a hľadá všemožné spôsoby, ako rozvodu zabrániť, a potom všade rozpráva, aká je šťastná, že sa konečne rozviedla a opustila toho patologického klamára a toxického narcisu. Ale hlavne, prečo, keď je niekto konečne šťastný a spokojný, ako tvrdí, má potrebu ďalej ubližovať a verejne pranierovať? A navyše človeka, ktorému sľúbila pred oltárom lásku, úctu a rešpekt. Je mi naozaj fyzicky zle z toho, že to zašlo až tak ďaleko a že tu spolu kvôli tomu teraz sedíme.“

Bola to ilúzia

Dokonalý pár vraj neboli. Hovorí, že ak je niekoĺko obrázkov na sociálnej sieti s úsmevom neznamená to, že dokonalý pár naozaj tvoria. Bývalá Miss World tvrdí, že jej exmnažel je sexuálne nevyrovaný.

Hudobník to popiera: „To je jedno z mnohých klamlivých obvinení, ktorých je tá žaloba plná. O svojej sexualite som nikdy nepochyboval. Moja orientácia je a vždy bola heterosexuálna. Ani v najčiernejších snoch ma nikdy nenapadlo, že s niečím takým budem kedy konfrontovaný. Že sa budem musieť verejne obhajovať za niečo, čo je Tatianinou interpretáciou úplne prekrútená nepravda. Áno, to ja viem, že vy (média pozn.red.) nie ste tým iniciátorom tejto rádoby škandalóznej kauzy a šokujúceho odhalenia, aké že odporné monštrum ten Ondřej naozaj je. Tým iniciátorom je Tatiana. No a práve preto som s ohľadom na obsah danej žaloby, ktorá je plná neprávd a ohovárania voči mojej osobe, už nútený reagovať a brániť sa. Ak by ste to neotlačili vy, odtlačia to v inej redakcii, kam to dosť možno už aj poslala. Vy ste ma s tým skrátka len konfrontovali prví. A tlak, pod ktorým sa cítim byť, rozhodne nepramení z vašich otázok, ale z toho, kam až ona chce v očierňovaní ma zájsť.

image

Manželstvo bolo dlho pretvárka.

Profimedia

Priznáva však, že kostýmy aj takzvaný štýl Drag Quenn ho baví:  „Vyrástol som vo svete kostýmov, líčidiel, parochní a javiska. Ako decko som sa často prezliekal za rôzne postavy z filmov a chodil sa potom predvádzať rodičom do obývačky. Skrátka ma tieto transformácie bavili a bavia doteraz. Som veľkým fanúšikom aj Drag Queen. Môže to niekomu pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne odreagujem. Rozhodne to ale nemá vplyv na moje duševné zdravie alebo moju sexuálnu orientáciu. Dokonca to so mnou Tatiana aj občas zdieľala. Organizovali sme spoločne kostýmové večierky, kedy som bol napríklad za kráľa Ľudovíta XV. a ona za Madame de Pompadour, pri narodeninových oslavách som bol prezlečený za Al Capona a ona za prostitútku, pri halloweenskom žúre sme obaja boli v kostýmoch mŕtvych rádových sestier. Je pravda, že práve Drag Queen bola ale pre Tatianu často tŕňom v oku.“

Bála sa škandálu?

Kráska sa, ale vraj bála aby sa toto verejnosť nedozvedela: „Rozhodne sa toho bála. Často hovorila o tom, že tým ohrozujem jej kariéru, čo väčšinou viedlo k hádkam, ako moju záľubu vníma ona a ako ja. Je možno pravda, že Česi sú konzervatívnejší národ a mnoho puritánov by si o tom myslelo svoje, ale nedokážem si predstaviť, že by sme za to boli ja alebo ona spoločensky odsúdení. Ona túto predstavu mala a bála sa jej ako čert kríža. Márne som sa jej snažil vysvetľovať, že ako umelec si to môžem dovoliť a verejnosť to bude bez problémov akceptovať. Kde by potom boli speváci David Bowie, Prince alebo Harry Styles, keby sa pri svojom vystúpení nemohli prezliecť do sebabizarnejších kostýmov? Ja som to ale nikdy neurobil. Skôr mi dnes príde paradoxné, že to, čo Tatiana chcela nechať počas nášho vzťahu tak vehementne pod pokrievkou, teraz takto vyťahuje, navyše v tom najhoršom možnom svetle. Asi preto, že má pocit, že to teraz môže spoločensky zdiskreditovať len mňa a jej sa to už netýka. A to je vlastne aj odpoveď na to, prečo a z akého dôvodu sa tá žaloba objavila vo vašej redakcii,“ zhodnotil pre Blesk.

Brzobohatého donútila dokonca ísť k sexuologičke, kde sa podľa jeho slov vyvrátila táto úchylka. Súd ešte len prebehne a zainvolvovaná je aj prvá manželka Brzobohatého aj lekár, ktorého Brzobohatý nikdy nevidel, preto nerozumie tomuto postupu.  

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:00