Tatiana na slávnostnej premiére muzikálu Legenda menom Holmes.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Tatiana Kuchařová po rozvode s Brzobohatým: „Už nie som sama!"

03.11.2022, 10:09
Celebrity

Nemala to ľahké. Po tom čo najkrajšia žena sveta Tatiana Kuchařová zistila, že ju jej manžel, hudobník Ondřej Brzobohatý podvádza, prišiel expresný rozchod a delenie majetku. Ondřej si krátko na to našiel priateľku Danielu Písarčiovú. Blondínka sa oveľa dlhšie z rozvodu dostávala, ale zdá sa, že na obzore je nový muž a kráska je opäť zamilovaná.

Sedem mesiacov po rozvode sa vrátila z cesty po Ázii s novým mužom. Niekoľko mesiacov Tatiana s úsmevom hovorila, že stále prebieha konkurz na nového muža. Zdá sa, že už má víťaza. „Sama nie som, ale nechcem o tom viac hovoriť,“ povedala Kuchařová pre blesk.cz. Tá sa o neverách svojho slávneho muža Ondřeja Brzobohatého dozvedela z médií tesne pred Vianocami. Teraz čaká už len na cirkevnú anuláciu manželského zväzku, ktorú môže posvätiť iba Vatikán. Posledný chýbajúci úradný papier, týkajúci sa rozchodu s bývalým manželom, jej ale v novej láske nebráni. 

S veľkou pravdepodobnosťou bude novým mužom v modelkinom živote cudzinec, pretože Tatian Kuchařová je v posledných týždňoch často v zahraničí. „Až bude tá správna chvíľa, poviem viac,“ naznačila, ale zrejme ešte nechce nič zakríknuť.

Tatiana v poslednej dobe zápasí s klebetami o tom, že jej po rozvode s Brzobohatým dochádzajú financie: „Nie je to pravda, počas mnohých rokov v brandži som si vytvorila veľký kapitál. Sú to nezmysly,“ povedala.

image

Tatiana je tvárou firmy so spodnou bielizňou.

Obrovské sklamanie

Osem rokov žila s Brzobohatým z toho päť rokov boli manželia. Plánovali spolu dieťa, ale zo dňa na deň prišiel rozchod. Pred časom sa rozhodla Tatiana v rozhovore odkryť pravú tvár Ondřeja Brzobohatého „Vždy tvrdil, že je veľmi rád, že má vďaka mne veľkú československú rodinu. Všetci boli prekvapení a sklamaní. Preto si nedávam za vinu, že som tie veci nespoznala. Pretože on je jednoducho fakt dobrý herec,“ povedala kedysi o synovi hereckého páru Radka Brzobohatého Hany Gregorovej. „Ešte v decembri na mňa hral, ​​že zachraňujeme vzťah, boli sme spolu u mojich rodičov, na chalupe, mali sme spolu tráviť Vianoce. O ničom som nevedela. Opakovane som prosila o úprimnosť a o to, aby s naším manželstvom zaobchádzal dôstojne, ale nikdy som sa od neho nič nedozvedela. No, a potom vyšiel Blesk!“ vybavuje si deň, keď v českých novinách novín dočítala, že jej muž spí s inou, vtedy tanečnicou Zuzanou Pilnou: „Ja neviem, on vlastne podvádzal tak nejako všetky so všetkými,“ odhalila krutú pravdu Kuchařová pre Blesk Tv Magazín.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:26