Felix Slováček si vystrojil predčasne oslavu 80-tky.Archiv MAFRA
StoryEditor

Felix Slováček oslavoval 80 rokov. Prišla aj Sklovská, skoro nahá!

04.05.2023, 11:20
Celebrity

Hlboké výstrihy aj odvážne rázporky na oslave Felixa Slováčeka, ktorý oslávil osemdesiatiny v obklopení krásnych žien. Prišla aj manželka Dáda Patrasová, dlho sa však neohriala.

To by nebol známy saxofonista aby sa na jeho oslava neudiala nejaká ženská dráma. Milovník nežnejšieho pohlavia totiž na oslavu doviedol niekoľko svojich žien. Sedem rokov Dáde Patrasovej ako milenka ničila život Lucia Gelemová. A teraz Luciu  pozval Felix Slováček aj na oslavu svojich 80. narodenín, kde ho sprevádzala celá rodina. Ako to skončilo asi tušíte. Dáda sa rýchlo zvrtla.

Párty sa konala vo veľkolepom štýle v pražskej Lucerne. Zrejme kvôli hudobníkovi a jeho veľkému dňu chceli pozvané dámy poštekliť Felixovo oko a tak nahodili výstrihy a rázporky. Bolo sa na čo pozerať.

Saxofonista Felix Slováček je preslávený svojou slabosťou pre krásne ženy, ale aj vášňou pre bujaré večierky. A hoci čoskoro oslávi okrúhle, v poradí už osemdesiate, narodeniny, stále to vie rozbehnúť vo veľkom štýle. To opakovane ukázal na predčasnej oslave svojich, už spomínaných, osemdesiatin. Oficiálne má narodeniny až 23. mája. Príležitosť ukázať sa na predčasnom večierku si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. 

Akciu si nenechali ujsť ani speváčka Helena Vondráčková, hudobníci Karel Vágner, Pavel Vítek, Petr Janda alebo Zuzana Bubílková a mnoho ďalších.

Takáto príležitosť si dozaista žiadala aj slávnostný dresscode. V sále sa to na každom rohu nielen trblietalo nádhernými šatami, ale niektoré zo žien upútali pozornosť aj hlbokými výstrihmi alebo dosť odvážnymi rázporkami. Jednou z najodvážnejších bola dozaista podnikateľka Lenka Dragounová. Na žúre nechýbali ani manželia Lelkesovci. Sisa a Juraj priniesli dar, ale nepochybne Felixa potešil pohľad na jej figúru v dráždivých šatách.

 

SEXI výstrihy nájdete v GELÉRII

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:41