Moderátorka Martina Zábranská a Adam Bardy.
StoryEditor

Moderátorka Martina Zábranska a Adam Bardy nám povedali všetko o láske a sklamaniach

14.02.2023, 08:01
Celebrity

Všetci ju žijeme. Každý v inej podobe, dokonca každý vo viacerých podobách. Tak sme sa o láske porozprávali s Adamom Bardym a Martinou Zábranskou, ktorých láska spája v seriáli Mama na prenájom. V súkromnom živote si zažili s láskou trápenia. Moderátorka Maca Zábranská povedala kedy zažívala od mužov najväčšie sklamania a odmietnutia.

Čo najromantickejšie ste z lásky spravili pre svoju partnerku?

Adam: Nie som úplne typický romantik, napríklad obrovská kytica ruží nespadá úplne do mojich predstáv o romantike a našťastie ani do predstáv mojej partnerky. Takže skôr ide o každodenné veci, ktoré možno neznejú romanticky, ale sú.

Urobili ste aj niečo bláznivé a uletené, aby ste ho/ju potešili?

Martina: Niečo bolo, ale to je naša osobná vec. A verím, že do budúcnosti ešte aj bude.

Adam: Snažím sa niečo vymyslieť každý deň.

K vzťahom patria občas aj nezhody. Máte nejaký recept na zvládanie konfliktných situácií?

Martina: Uvedomila som si, že vo vzťahu je najdôležitejšie, keď sa dvaja ľudia vzájomne vnímajú a počúvajú. Keď veci, ktoré robíte, nerobíte pre seba, ale pre toho druhého a navzájom sa vypočujete. Keď vám záleží na tom, čo partner prežíva, čo by chcel a čo má rád. A keď to tak máte obaja, tak je to šialene dobré. A skvele to funguje.

Adam: Myslím si, že tie sú súčasťou každého vzťahu, dôležité je, aby mali rýchly koniec.

Obaja ste známe tváre z televíznej obrazovky, vaša popularita rástla raketovo. Prináša to aj záujem fanúšikov a fanúšičiek o vašu osobu. Ako to zvládajú vaši partneri?

Martina: Jirka sa v tejto brandži pohybuje už dlho a vie, ako v tom chodiť, žiadny problém nemáme. O jeho osobu je stále väčší záujem ako o moju, takže to by bola lepšia otázka skôr pre neho, ako to zvládam ja.:-D

Adam: Presne, ako hovoríte. Je to súčasťou našej práce – veľmi príjemnou súčasťou. Moja partnerka to berie tak isto ako ja, profesionálne.

Žiarlivosť nie je zdravý prejav lásky, to sa asi zhodneme. Máte s tým osobnú skúsenosť? Ak áno, ako ste sa s ňou vyrovnali?

Martina: Nie som typ človeka, čo by robil žiarlivostné scény, pretože ak partner chce podviesť, podvedie a nič s tým neurobím. A prečo by som v tom silou-mocou chcela zotrvať? Keď je vo vzťahu dôvera, ľahšie sa existuje. Ak je partner vyrovnaný sám so sebou, tak nepotrebuje robiť scény a to mi imponuje.

Adam: Žiarlivosť je takisto prirodzenou súčasťou každého vzťahu, ak v ňom nie je, niečo nie je v poriadku. Dôležitá je miera. Zdravá žiarlivosť môže byť veľmi príjemná. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:00