Moderátorka Martina Zábranská a Adam Bardy.
StoryEditor

Moderátorka Martina Zábranska a Adam Bardy nám povedali všetko o láske a sklamaniach

14.02.2023, 08:01
Celebrity

Všetci ju žijeme. Každý v inej podobe, dokonca každý vo viacerých podobách. Tak sme sa o láske porozprávali s Adamom Bardym a Martinou Zábranskou, ktorých láska spája v seriáli Mama na prenájom. V súkromnom živote si zažili s láskou trápenia. Moderátorka Maca Zábranská povedala kedy zažívala od mužov najväčšie sklamania a odmietnutia.

Momentálne ste hlavnými hviezdami nového rodinného seriálu Mama na prenájom. Je to príbeh o zamotanej ceste k láske, s mnohými prekvapeniami a komplikáciami. Čo vás na scenári zaujalo?

Martina: Je to príbeh neuveriteľne zábavný a človeka drží v napätí po celý čas. Po každom scenári mám chuť prečítať si ďalší. Sú tam vzťahy, láska, komické situácie. A zároveň je to oddychovka. Naďa, ktorú stvárňujem, je nespútaná, nezávislá, spontánna, chaotická, úprimná a priamočiara, vie sa dostať do zamotaných situácií, ale vždy sa z nich svojou šikovnosťou a inteligenciou aj dostane. Aj napriek tomu, že pôsobí ako najväčší „postrach Denis“, je na rozdiel od ostatných veľmi vyzretá.

Adam: Všetko. Veľmi rýchlo ma dej pohltil a chcel som čítať stále nové scenáre. Tento projekt a príbeh je podľa mňa veľmi pekne adaptovaný na naše pomery a diváci sa majú naozaj na čo tešiť.

Kde je podľa vás hranica medzi láskou a oddanosťou a nezdravou túžbou vlastniť toho druhého?

Martina: Bezhraničná láska nepozná túžbu vlastniť druhého. Ak to tak niekto má, má nejaký nevyriešený problém sám v sebe a podmieňuje vlastné šťastie v niečom externom. Keď niekoho skutočne milujeme, necháme ho aj odísť. Túžba vlastniť nie je láska. Takže ak o niekom takom viete, povedzte mu, že má asi problém sám so sebou a pravdepodobne zdravo nemiluje ani sám seba.

Adam: Neviem to určiť úplne presne, ale v tomto prípade sa podľa môjho názoru nerozprávame o tenkej hranici, ktorú nie je problém presiahnuť. Dôležitý je balans, tak isto ako v živote. Kde je balans, tam je to v poriadku.

Niet iného lieku na lásku, ako je ešte viac lásky, hovorí jeden výrok. Súhlasíte?

Martina: Asi áno, lebo človek bez lásky akoby ani nežil. Ale láska je v každom aspekte nášho života, takže napríklad po rozchode si netreba hneď liečiť zlomené srdce novým vzťahom, len aby som nebol sám. To je niekedy horšie ako byť nejaký čas sám so sebou. Ja som v minulosti skákala zo vzťahu do vzťahu, ale aj tak mi najlepšie padlo, keď som nejaký čas bola sama a mala priestor ujasniť si, kto som, čo od života chcem a čo ma robí skutočne šťastnou.

Adam: Ešte som o tomto výroku nepočul, ale súhlasím.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 12:56