Tieto celebrity stihli aj popri kariéry vychovať mnoho detí.instagram/zaharajp
StoryEditor

Madonna, Angelina Jolie či Kriss Jenner: Tieto známe tváre stihli popri kariére vychovať veľa detí

30.01.2023, 10:30
Celebrity

Zatiaľ čo niektorým známym herečkám či speváčkam sa nedarí splodiť potomka, existujú aj také, ktoré majú doma ratolesti aj za tie bezdetné. Či už si ich adoptovali alebo sú to ich vlastné, aj popri kariére zvládli ich výchovu na jednotku. Pozrite sa, ktoré známe tváre majú doma 4, 6 alebo dokonca 14 detí.

Tak ako medzi vami, tak aj vo svete celebrít sa pohybujú ženy, ktoré sa materským povinnostiam nevyhýbajú kvôli kariére. Pozrite sa spolu s nami na to, ktoré známe tváre majú doma pekný zástup vlastného či adoptovaného potomstva, ktoré zvládli vychovať aj popri práci.

Cate Blanchett

Austrálska herečka a producentka Cate Blanchett, ktorá je známa najmä z filmov Alžbeta, Letec či Jasmínine slzy, má s manželom Andrewom Uptonom 4 deti. Vychovali spolu troch synov a v roku 2015 si adoptovali aj rozkošnú dcérku. Podľa slov herečky už ďalšieho potomka neplánujú. „Nie, nemyslím si, že máme doma ešte nejaké voľné izby,“ povedala so smiechom Cate.

Madonna

Kontroverzná speváčka Madonna bola na začiatku kariéry známa svojou búrlivou a rebelskou povahou. Napokon v jej živote nastal zlom po narodení prvej dcéry Lourdes a syna Rocca. Ďalšie deti si adoptovala zo zahraničia. Najskôr Davida a Mercy a potom dvojička Esther a Stellu.

 

Tori Spelling

Herečka a spisovateľka Tori Spelling, ktorú môžete poznať zo seriálu Beverly Hills 90210, je šťastnou mamou 5 detí. Všetky má s kanadským hercom Deanom McDermottom. Síce o nich pravidelne kolujú zvesti, že ich manželstvo sa rozpadá, napokon to vždy ustoja, a to najmä kvôli svojim potomkom.

 

Kris Jenner

Na svete neexituje niekto, kto by nepočul o slávnej rodine Kardashian. Za týmto klanom plným škandálov stojí americká celebrita, producentka a podnikateľka Kris Jenner, ktorá má 6 detí. Aj keď zvládla ich výchovu na jednotku a zaistila im svetu budúcnosť, v manželstve sa jej až tak nedarí.

 

Angelina Jolie

Americká herečka Angelina Jolie má doma 6 detí, na ktoré je veľmi hrdá. S Bradom Pittom si k svojim trom adoptovali dalšie tri.

Mia Farrow

Herečka a aktivistka Mia Farrow je matkou 14 detí. S prvým manželom Andrém Previnom mala šesť detí. Po rozvode si adoptovala ďalšie tri deti a po afére s jej bývalým partnerom Woody Allenom, ktorý sa zahľadel do jednej z adoptovaných dcér, si osvojila ešte ďalších päť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:48