Pamela Anderson odhaľuje v dokumente o svojom živote šokujúce detaily.instagram/cjparker.baywatch
StoryEditor

Znásilnenie, nevera či ukradnutá kazeta: Šokujúce odhalenia z dokumentu o Pamele Anderson

27.01.2023, 12:00
Celebrity

Pamela Anderson patrí k celebritám, ktoré pozná skôr staršia generácia. Môže za to aj fakt, že sa preslávila v 90. rokoch, kedy stvárnila postavu príťažlivej záchranárky v známom seriáli Pobrežná hliadka a zahrala si aj po boku Davida Hasselhoffa. O tejto ikonickej herečke vyjde čoskoro dlho očakávaný dokument, ktorý odhaľuje šokujúce detaily z jej života. Toto sú niektoré z nich.

Herečka Pamela Anderson sa preslávila v 90. rokoch ako modelka na obálkach časopisu Playboy a o čosi neskôr zožala úspech v najznámejšom seriáli všetkých čias s názvom Pobrežná hliadka. Odvtedy si zahrala v lepších aj horších filmoch či seriáloch, začala sa venovať aktivizmu, no v živote si musela prejsť aj situáciami, z ktorých miestami až mrazí. Aby ju svet nepoznal len ako úspešnú sexi herečku, rozhodla sa, že sa v intímnom dokumente, ktorý uzrie svetlo sveta 31. januára, úprimne vyspovedá a prezradí najšokujúcejšie detaily z jej života. Pozrite sa, čomu všetkému musela Pamela čeliť.  

 

Zneužívala ju pestúnka

Herečka vyrastala v Kanade pod dohľadom pestúnky, ktorá ju údajne mala zneužívať a týrať. „Trvalo to asi tri alebo štyri roky. Nútila ma hrať divné hry s jej telom. Vyhrážala sa mi, nech hlavne nič nehovorím rodičom,“ popísala Pamela v dokumente. Keďže sa pred ňou snažila ochrániť svojho brata, pokúsila sa ju zabiť perom. Tento zúfalý čin jej nevyšiel, no následne sa stalo niečo, z čoho sa dlho obviňovala. „Povedala som jej, že chcem, aby umrela, a ona deň na to zomrela pri autonehode. Bola som presvedčená, že som ju zabila svojou kúzelnou mysľou a že to nikomu nemôžem povedať... Myslela som si, že som to urobila ja. S tou vinou som žila celú mladosť,“ priznala Pamela.

 

V 12 rokoch ju znásilnil rodinný známy

Okrem zneužívania prežila detstva aj ďalšiu traumu, ktorá vo veľkom ovplyvnila jej život. Pamela tvrdí, že ju znásilnil rodinný známy, keď bola na návšteve s kamarátkou u iného kamaráta doma. Keď však v miestnosti zostala so známym sama, nastalo peklo. „Chvíľu sme hrali a potom sa na mňa pozrel a povedal, že vyzerám, že by som potrebovala masáž. Bolo mu 25, mne 12. Znásilnil ma,“ povedala herečka, ktorá o tomto incidente opäť nikomu nepovedala, pretože si myslela, že je to jej vina. 

Ukradnutá kazeta mala horký dopad aj na jej synov

V roku 1996 uniklo na verejnosť domáce porno video, ktoré Pamela natočila so svojim vtedajším partnerom Tommym Leon. Okrem poníženia samotnej herečky horko dopadol tento škandál aj na jej dvoch synov. "Pamätám si, ako jedného dňa prišiel Brandon zo školy s plačom a spýtal sa ma, prečo som natočila to video,“ opísala Pamela situáciu, keď sa o afére dozvedel jej starší syn. Obaja synovia sa v dokumente objavili a detailne popísali, aký mal škandál vplyv na ich životy. Keďže herečke veľmi záležalo na svojej rodine, peniaze za nahrávku si nikdy nezobrala, aby ochránila svojich najbližších.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:25