Vďaka tomuto jedálničku môžete vyzerať ako jedna z modeliek Victoria´s Secret.dreamstime
StoryEditor

Zdravé, chutné a fit: Pripravte si celodenné menu podľa modeliek Victoria´s Secret

28.01.2023, 18:30
Celebrity

Obdivujete ich krivky, bezchybnú pleť či dokonalé vlasy. Modelky Victoria´s Secret sa musia vo forme udržiavať po celý rok. Za ich vyšportovanou postavou sa však neskrýva len genetika, ale aj dlhé hodiny strávené v posilňovni a pravidelný stravovací režim. Ak túžite vyzerať ako jedna z anjelov, pripravte si spolu s nami toto chutné a fit celodenné menu, ktoré si možno obľúbite.

Túžite po dokonalej postave, no nie a nie schudnúť? Možno na to nejdete správne. Totiž, aj za vzhľadom modeliek Victoria´s Secret sa skrýva omnoho viac, než len striktný jedálniček. Ide o to, že ak chcete schudnúť alebo si vyformovať krivky, musíte dostať svoje telo do rutiny a zo zdravej stravy urobiť zvyk. Ak však budete držať diétu, napríklad len dva mesiace do roka, je viac než možné, že sa nežiadúce kilá vrátia späť. Práve z tohto dôvodu sme si pre vás pripravili celodenné menu modeliek Victoria´s Secret, ktoré je nielen zdravé, fit, či chutné, ale dá sa z neho čerpať už do konca života.

Raňajky anjelov

Niektoré modelky uprednostňujú raňajky s vysokým obsahom bielkovín a tukov, zatiaľ čo iné preferujú jedlá s vyšším obsahom sacharidov. Tak či onak, medzi najobľúbenejšie patria ovsené vločky s čerstvým ovocím, orechmi a jogurtom, vajíčka s avokádovým toastom alebo proteínové palacinky a smoothie.

Obed anjelov

Na obed si modelky servírujú jedlá s množstvom bielkovín a zeleniny. Kendall Jenner a Bella Hadid si napríklad rady pochutnajú na kuracom šaláte s quinoou, rukolou a avokádom. Gizele Oliveira sa drží pescatariánskeho stravovania, a tak jej hlavné jedlo dňa väčšinou pozostáva z grilovanej ryby a čerstvej zeleniny. Najchutnejší obed však máva Jasmine Tookes, ktorá si často pripravuje grilované kura s teriyaki omáčkou a zeleninou.

Večera anjelov

Väčšina modeliek Victoria´s Secret má rada sýte raňajky a ľahkú večeru. Adriana Lima alebo Candice Swanepoel sú toho skvelým príkladom. Ich večera sa zvykne skladať napríklad z vegetariánskej polievky, šalátu s kuracím mäsom alebo rybou, zeleninového šalátu či sushi, no vedia si občas dopriať aj grilovaný steak.

Olovrant a desiata anjelov

Aby cez deň neboli modelky hladné a neprepadlo by ich tak večer nechcené prejedanie, vždy majú pri sebe nejaké maškrty, ktoré sú výživné, ale aj chutné. K takýmto najobľúbenejším pochúťkam nepochybne patria chia semienka, čučoriedky, hrozno, orechy, energetické tyčinky, proteínové koktaily alebo hummus.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:01