Takto vyzeralo najdojemnejšie vystúpenia na koncerte na pamiatku Hany Zagorovej.instagram/stefanmargita_official
StoryEditor

Margita si zaspieval so svojou milovanou Hankou: Pri tomto dojemnom vystúpení nezadržíte slzy

26.01.2023, 13:30
Celebrity

Síce ubehlo pár mesiacov odvtedy, čo zomrela speváčka Hana Zagorová, no v srdciach nejedného Čecha či Slováka zostane už navždy. Výnimkou nie je ani jej manžel spevák Štefan Margita, ktorý sa na jej počesť rozhodol usporiadať koncert. Pri dojemnom záverečnom vystúpení neudržíte slzy. Margita si totiž zaspieval aj so svojou milovanou.

Chvíľu po smrti Hany Zagorovej sa zrodil nápad usporiadať koncert na jej pamiatku. Keďže bola osobnosťou, ktorá patrila medzi najznámejšie české speváčky, naspievala takmer 900 piesní a získala mnoho ocenení, niet sa čomu čudovať, že sa jej manžel Štefan Margita tomuto nápadu veľmi potešil.

Koncert venovaný Hane

Margita stál pri zosnulej speváčke dlhých 30 rokov a keďže ju veľmi miloval, často si na ňu spomína nielen na sociálnych sieťach. V utorok dostal možnosť uctiť si jej pamiatku na koncerte v O2 aréne, ktorý plánoval mesiace a ladil aj tie najmenšie detaily.  Stretlo sa na ňom veľké množstvo fanúšikov a osobností, ktoré si boli s Hanou blízke. Margita a jeho hostia, ako napríklad Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Michal Kindl alebo sopranistka Simona Šaturová, vystúpili so sólo piesňami a duetmi zosnulej speváčky. Vrcholom a najdojemnejším momentom večera bolo, keď si Margita mohol opäť zaspievať so svojou milovanou. Len málokto sa ubránil slzám.

 

Opäť si spolu zaspievali

Na koncerte s podtitulom: Venované Hanke odznela aj romantická skladka Adieu. Tú divákom z pódia zaspieval Štefan Margita a na veľkom plátne za ním spievala aj jeho manželka. Toto dojemné vystúpenie, ktoré spevák zverejnil aj na sociálnej sieti, zasiahlo nielen prítomných fanúšikov, ale aj tých, ktorí v tom momente neboli na koncerte prítomní. Z daného vystúpenia je totiž cítiť veľký smútok, no zároveň aj nehynúcu lásku a oddanosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:23