Cifrovci prežívajú ťažké dni, ich synček je v nemocnici.instagram/veronikaostrihonova
StoryEditor

Rodina Cifrovcov prežíva ťažké dni: Ich mladší syn Šimonko bol hospitalizovaný v nemocnici

21.01.2023, 15:30
Celebrity

Manželia Veronika Cifrová Ostrihoňová a Metej Sajfa Cifra sa len nedávno vrátili z dovolenky v exotickom Thajsku a už majú v rodine ťažkosti. Ich mladší syn Šimonko bol totiž hospitalizovaný v nemocnici kvôli vážnym zdravotným problémom.

Cifrovci sa iba prednedávnom podelili so svetom o radostnú novinku, že k dcérke Sárke už pribudol aj mladší braček Šimon. Bohužiaľ, po pol roku a návrate z exotického Thajska, musia dvojnásobní rodičia riešiť prvý vážnejší zdravotný problém svojho synčeka. Keďže s ním v nemocnici zostala aj jeho starostlivá mama, moderátorka bola nútená zrušiť všetky naplánované akcie, vrátane relácie Silná zostava. Je samozrejmé, že zdravie a rodina jej bude vždy prednejšia.

Šimonko je veľký bojovník

Keďže fanúšici nevedeli, čo sa deje, Veronika sa rozhodla situáciu objasniť na sociálnej sieti. „Sme už pár dní v nemocnici. Šimi má nejaký zápal a potreboval lieky do žily,“ vysvetlila moderátorka a dodala „je to ale kabrňák a v dobrých rukách. Matka je na tom horšie, ale inšpiruje sa mladým.“ Vyzerá to tak, že chrípková pandémia neminula ani túto rodinku. Veríme, že sa z toho Šimon čím skôr dostane a Veronika sa bude môcť opäť vrátiť na televízne obrazovky. Ani Sajfa však nezostal bez strachu.

 

Sajfa je na svoju rodinu veľmi hrdý

Takisto ako matka, tak aj otec prežíva takéto chvíle naozaj zle. Sajfa sa však snaží zachovať pokoj a na svoje deti a manželku je veľmi hrdý. „Malé deti sú také krehké a silné zároveň. Úžasní malí bojovníci. A úžasné bojovníčky po ich boku. Vy ženy ste bohyne,“ napísal na sociálnej sieti. Keďže je známy svojou otvorenosťou, nebál sa vyznať svoje city k manželke aj verejne. Na svoj profil pridal fotografiu, na ktorej Veronika s deťmi leží na nemocničnej posteli a napísal k nej tieto nádherné slová „Moja krásna žena, je moja najväčšia inšpirácia a opora zároveň. Moja skala. Keď som bol malý myslel som si, že kráľom zvierat je lev lebo je najsilnejší. Má hrivu a silný rev. To všetko ale len na papieri. Skutočným kráľom zvierat je ONA. KRÁĽOVNÁ LEVICA. Nebojácna, rozvážna, pokorná a múdra. Nepanikári ale obraňuje. Láska a miluje. To je moja Veronika.“ 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 15:56