Paris Hilton sa stala mamou.instagram/parishilton
StoryEditor

Z rebelky milujúca matka: Paris Hilton sa dočkala vytúženého bábätka aj po problémoch s neplodnosťou

25.01.2023, 10:00
Celebrity

Paris Hilton je americká modelka a mediálne známa osobnosť, ktorú si mnohé z vás môžu spájať najmä s naivnou blondínou obklopenou luxusom a drahými kúskami. Z niekdajšej rebelky sa však pred dvoma rokmi stala vydatá pani a od dnes už aj milujúca matka. Túto radostnú správu oznámila Paris na sociálnych sieťach.

Paris Hilton je dcérou podnikateľa Richarda Hiltona, ktorý jej doprial bohatstvo, o ktorom mnohé z nás môžu len snívať. Síce si myslíte, že dostala vždy všetko to, po čom túžila, no netreba veriť všetkému, čo vidíte v televízii. Opak je totiž pravdou. Známa blondína pred časom odkryla svoje traumy z detstva, ktoré sa týkali predovšetkým sexuálneho zneužívania. Priznala však aj to, že už dlho túži po bábätku, no nedarí sa jej prirodzene otehotnieť.

 

Peniaze nie sú všetko

Blondína je dôkazom toho, že peniaze nie sú zárukou šťastia. Okrem traumatického detstva si musela prejsť aj niekoľkými nevydarenými vzťahmi. V súčasnosti je však už dva roky vydatou ženou, ktorá takmer zabudla na to, že niekedy bývala kráľovnou večierkov. Pri svojom manželovi Carterovi Reumovi konečne našla vytúžené šťastie. Jediné, čo ju však poslednú dobu trápilo, bola neplodnosť. Podobne ako herečka Jennifer Aniston, aj ona si nechala zamraziť vajíčka a podstúpila umelé oplodnenie. Bohužiaľ, neúspešne. "Láme mi to srdce, pretože viem, že sa snaží a snaží a ja jej vždy hovorím: Len pokoj. Toľko ľudí bojuje a nestáva sa to len tak," priznal nedávno Carter. Napokon sa sen o bábätku obom konečne splnil. Na sociálnej sieti totiž Paris oznámila, že sa stala mamou.

Konečne sa jej splnil sen

Aj napriek problémom s otehotnením sa to Paris podarilo. Prostredníctvom Instagramu blondína prezradila, že s manželom začali nový rok tým, že privítali svoje prvé spoločné bábätko. „Už teraz sa nedá slovami opísať, ako veľmi si milovaný,” napísala hrdá mama k fotografii, na ktorej drží malú rúčku. „Vždy bolo mojim snom stať sa mamou a som taká šťastná, že sme sa s Carterom našli. Sme tak nadšení, že spolu môžeme založiť rodinu a naše srdcia explodujú láskou k nášmu chlapčekovi," povedala Paris, ktorá síce neprezradila meno dieťatka ani pohlavie, no je viac než jasné, že ho dvojici vynosila náhradná matka. Tak či onak, k prvému potomkovi jej srdečne gratulujeme.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:39